Hondencamping in Overijssel - Camping Heino
t/m

Met de hond op vakantie

Met de hond op vakantie, als het kan is dat heel wenselijk voor veel mensen!

Met de hond op vakantie dat kan op verschillende campings

Besluit u met de hond op vakantie te gaan dan bent u aan verschillende criteria gebonden. U kunt niet willekeurig overal terecht met de hond op vakantie. Dat is wel voor iedereen duidelijk. U zult een selectie moeten maken van de parken of campings waar u met de hond vakantie kunt vieren.

Op Camping Heino zijn honden welkom!

Als u de vakantie boekt bij Camping Heino kunt u maximaal 2 honden mee nemen. En net als met alles zijn hier regels aan verbonden. Zo dient u de hond aangelijnd te houden tijdens het uitlaten. Op de camping plaats moet de hond ook aan de lijn vast zitten. Zodat de hond niet los de camping over kan gaan. U moet tijdens het uitlaten een schepje meenemen om de honden poep op te scheppen. Deze kunt u in de daarvoor bestemde afvalbakken doen.

Er is een hondenuitlaat laan waar u lekker met de hond kunt wandelen

Bij de camping bevindt zich een grote strook aan de buitenkant van het terrein. Dit is speciaal voor het uitlaten van honden gecreëerd. Als u met de hond op vakantie bent kunt u hier gebruik van maken. U loopt ongeveer een kwartier of twintig minuten langs een groenstrook, en vervolgens gaat u tussen de bomen door. Het voelt als een bos maar dat is het niet. Er staan wel voldoende bomen. Met de hond op vakantie is dit een nieuwe omgeving voor het dier.

Bent u gehecht aan u hond, dan kan de hond gewoon mee op vakantie

Met de hond op vakantie voelt vertrouwd. Het dier hoort gewoon bij het gezin. Het beest naar een asiel brengen voelt voor veel mensen niet goed. Altijd is het dier overal bij, dus ook met de vakantie. Dus met de hond op vakantie op een camping waar dat is toegestaan is een super oplossing.

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds