Meivakantie in Overijssel
t/m
Animatieprogramma
Ruime plaatsen
Overdekt zwembad

Meivakantie in Overijssel

Eropuit met het hele gezin

Tegenwoordig hebben alle kinderen hebben minimaal een week vakantie. Sommige scholen geven de kids zelfs twee weken meivakantie. Heerlijk om het vakantieseizoen te beginnen. Het weer wordt al mooier met meer zonuren en minder regen. De dagen worden langer.

Ideale omstandigheden om te kamperen tijdens de meivakantie in Overijssel bij Camping Heino. Gezellig met papa en mama of opa en oma naar de camping. De meivakantie is een heerlijke periode om voordelig te gaan kamperen.

Dit jaar hebben alle kinderen meivakantie in de eerste week van mei. Kom gezellig kamperen van vrijdag 29 april tot en met zaterdag 7 mei voor slechts € 305,00. Wilt u weten welke mogelijkheden er nog zijn om een accommodatie te huren of wilt u boeken? Mail ons info@campingheino.nl of bel 0572 – 39 15 64. We helpen u graag!

Boek hier uw meivakantie

Comfortabel kamperen

Kamperen tijdens de meivakantie bij Camping Heino doet u op ruime kampeerplaatsen. Alle plaatsen zijn door de ANWB vastgesteld op een gemiddelde van 120 m².  Op uw plaats heeft u 10 ampère elektra, waterkraan, t.v. signaal en eigen riool.

De kosten voor de meivakantie € 305,00 inclusief 5 personen, kampeermiddel, 1 bijzettent, bovengenoemde faciliteiten op de plaats en toeristenbelasting. Dit is voor de periode van 29 april tot en met 7 mei.

Ja, ik wil kamperen in de meivakantie

Talloze faciliteiten

Voor jong en oud

Restaurant

Meivakantie - overdekt zwembad - glijbaan - kinderen

Overdekt zwembad

Recreatieprogramma meivakantie kinderen

Recreatieprogramma

faciliteiten - overdekte speeltuin - spelen - kinderen - Camping Heino

Overkapte speeltuin

Volop plezier voor de kinderen

Urenlang spelen

Er worden twee weken lang (23 april tot en met 7 mei 2022) activiteiten georganiseerd. Het animatieprogramma tijdens de meivakantie op Camping Heino is erg uitgebreid en zit weer boordevol leuke activiteiten. Iedere ochtend een ophaalparade en daarna knutselen. Het activiteitenprogramma is onder voorbehoud.

In de middag is er een sport & spel activiteit voor alle kinderen. ’s Avonds komt Herby de trein half zeven langs dus zorg dat de kinderen bij de halte staan. De kinderen worden door Herby naar het theater gebracht. Vervolgens is er nog een avondactiviteit.

De activiteiten zijn gericht op kinderen t/m 12 jaar. Afwisselend zijn er soms ook activiteiten voor 12+ of volwassenen. Het is altijd erg gezellig.

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds