Meivakantie in Overijssel
t/m
Animatieprogramma
Ruime plaatsen
Overdekt zwembad

Meivakantie in Overijssel

Een week eropuit met het hele gezin

Tegenwoordig hebben alle kinderen hebben minimaal een week vakantie. Sommige scholen geven de kids zelfs twee weken meivakantie. Heerlijk om het vakantieseizoen te beginnen. Het weer wordt al mooier met meer zonuren en minder regen. Ook de dagen worden langer. Ideale omstandigheden om te kamperen tijdens de meivakantie in Overijssel bij Camping Heino. Gezellig met papa en mama of opa en oma naar de camping. De meivakantie is een heerlijke periode om voordelig te gaan kamperen. De (hoofd)meivakantie loopt van 30 april tot en met 8 mei in 2021.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen

Comfortabel kamperen

Kamperen tijdens de meivakantie bij Camping Heino doet u op ruime kampeerplaatsen. Alle plaatsen zijn door de ANWB vastgesteld op een gemiddelde van 120 m².  Op uw plaats heeft u 10 ampère elektra, waterkraan, t.v. signaal en eigen riool. De kosten voor de meivakantie € 290,00 inclusief 5 personen, kampeermiddel, 1 bijzettent, bovengenoemde faciliteiten op de plaats en toeristenbelasting. Dit is voor de periode van 30 april tot en met 8 mei.

Talloze faciliteiten

Voor jong en oud

Restaurant

Meivakantie - overdekt zwembad - glijbaan - kinderen

Overdekt zwembad

Recreatieprogramma meivakantie kinderen

Recreatieprogramma

faciliteiten - overdekte speeltuin - spelen - kinderen - Camping Heino

Overkapte speeltuin

Volop plezier voor de kinderen

Uren lang spelen

Er worden twee weken lang activiteiten georganiseerd. Het animatieprogramma tijdens de meivakantie op Camping Heino is erg uitgebreid en zit weer boordevol leuke activiteiten. Iedere ochtend een ophaalparade en daarna knutselen. In de middag is er een sport & spel activiteit voor alle kinderen. ’s Avonds komt Herby de trein half zeven langs dus zorg dat de kinderen bij de halte staan. De kinderen worden door Herby naar het theater gebracht. Vervolgens is er nog een avondactiviteit. De activiteiten zijn gericht op kinderen t/m 12 jaar. Afwisselend zijn er soms ook activiteiten voor 12+ of volwassenen. Er is op de camping een klimtoren waar zeker gebruik van gemaakt wordt door op maandag avond te klimmen en marshmallows te bakken. Wat altijd erg gezellig is. Bovendien hebben we leuke activiteiten zoals lasergamen, Fifa toernooi, brandweer demonstratie en een poolparty!