Kamperen in mei in Overijssel
t/m

Kamperen in mei

Mei is een prachtige maand in Nederland om op vakantie te gaan. Niet alleen om een accommodatie te huren, maar ook om te kamperen in mei. Dit is natuurlijk ook de maand waarin de Meivakantie valt. In de maand mei beginnen de temperaturen al lekker op te lopen dus dat betekent dat het alweer tijd is om naar de camping te gaan. Heerlijk buiten zijn en de kinderen kunnen volop buiten spelen. Ook staat alles weer volop in bloei dus is de omgeving van de camping prachtig.

Last minute weekend in mei

Het weer trekt bij en wordt steeds aantrekkelijker voor een weekend op de camping. Lekker even tussendoor eruit met de familie! Een heel leuk idee is dan om met opa en oma in mei te komen kamperen bij Camping Heino. Of u nu met uw gezin komt of opa en oma, de kinderen staan centraal. Tijdens het weekend kunt u gebruik maken van alle faciliteiten op de camping. Daarnaast rijdt iedere zaterdag Herby de dromentrein rond over de camping. Bij kinderen is dit echt een favoriete activiteit tijdens het kamperen op Camping Heino. Vervelen is er niet bij tijdens het weekend!

Meimaand kamperen

Een hele maand vrijheid van kamperen op de camping. Dat klinkt bij velen als muziek in de oren. Op Camping Heino kunt u een hele maand kamperen in de meimaand. Dit arrangement loopt van 26 april tot en met 25 mei. U kunt tijdens deze maand dagelijks genieten van alle faciliteiten op de camping en de rust door de weeks. Daarbij zitten in deze maand ook meerdere vakantieperiodes, namelijk twee weken meivakantie.  Het voordeel is dat u in deze maand dus ook in de weekenden lekker naar de camping kan om volledig te ontspannen, er even lekker tussenuit te zijn of juist om leuke activiteiten te ondernemen met de kids.

Bekijk nu 10-12 mei last minute Bekijk nu 17-19 mei last minute Bekijk nu 24-26 mei last minute

Kamperen met opa en oma

Twee weken in de maand mei is er volop drukte op Camping Heino, namelijk in de meivakantie. De andere twee weken van mei is het redelijk rustig. Dit is perfect voor senioren die willen kamperen in mei en op zoek zijn naar een combinatie van rust en drukte. In de meivakantie kunnen de kinderen en kleinkinderen op bezoek komen. Kleinkinderen kunnen zelfs gratis blijven logeren! Super leuk voor opa en oma om dan samen met de kleinkinderen activiteiten te ondernemen. Zo kunt u bijvoorbeeld samen jeu de boules spelen, een dagje naar een van de Hanzesteden, een pretpark bezoeken of lekker uit eten bij De Remise. Maar wanneer de kids weer weg zijn heeft u heerlijk de tijd om te wandelen en fietsen in de omgeving. Genieten van de rust, natuur, zon en een goed boek. De omgeving van Camping Heino is rustig, maar biedt ook voldoende mogelijkheden om eropuit te trekken.

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds