Boeken
t/m
  • Kleinkinderen gratis
  • Recreatieprogramma
  • Dagelijks aankomst en vertrek

Mei

Mei is een prachtige maand in Nederland om op vakantie te gaan. Niet alleen om een accommodatie te huren, maar ook om te kamperen in mei. Dit is natuurlijk ook de maand waarin de Meivakantie valt. In de maand mei beginnen de temperaturen al lekker op te lopen dus dat betekent dat het alweer tijd is om naar de camping te gaan. Heerlijk buiten zijn en de kinderen kunnen volop buiten spelen. Ook staat alles weer volop in bloei dus is de omgeving van de camping prachtig.

Meivakantie

Sinds een aantal jaar zijn er scholen waar de kinderen twee weken meivakantie hebben. Veel ouders kunnen wel een weekje vrij nemen van hun werk om te kamperen met de kinderen. Maar de andere week wordt dat lastiger. Een heel leuk idee is dan om met opa en oma in mei te komen kamperen bij Camping Heino. Of u nu met uw gezin komt of opa en oma, de kinderen staan centraal. Tijdens de twee weken meivakantie worden er volop activiteiten georganiseerd door het recreatieteam. De dag start in de ochtend met knutselen, vervolgens in de middag is er sport en spel en een kleine activiteit, ’s avonds staan de kids klaar voor Herby en het theater en als afsluiter is er nog een avondactiviteit. De hele dag door is er vermaak en ook van alle faciliteiten kan gebruik gemaakt worden. Vervelen is er niet bij tijdens de vakantie!

Meivakantie 19 april – 26 april € 255,00 o.b.v. 4 personen                     Boek dit arrangement online

Meivakantie 26 april – 5 mei    € 280,00 o.b.v. 4 personen                     Boek dit arrangement online

Meimaand kamperen

Een hele maand vrijheid van kamperen op de camping. Dat klinkt bij velen als muziek in de oren. Op Camping Heino kunt u een hele maand kamperen in de meimaand. Dit arrangement loopt van 26 april tot en met 25 mei. U kunt tijdens deze maand dagelijks genieten van alle faciliteiten op de camping en de rust door de weeks. Daarbij zitten in deze maand ook meerdere vakantieperiodes, namelijk twee weken meivakantie.  Het voordeel is dat u in deze maand dus ook in de weekenden lekker naar de camping kan om volledig te ontspannen, er even lekker tussenuit te zijn of juist om leuke activiteiten te ondernemen met de kids.

Kamperen met opa en oma

Twee weken in de maand mei is er volop drukte op Camping Heino, namelijk in de meivakantie. De andere twee weken van mei is het redelijk rustig. Dit is perfect voor senioren die willen kamperen in mei en op zoek zijn naar een combinatie van rust en drukte. In de meivakantie kunnen de kinderen en kleinkinderen op bezoek komen. Kleinkinderen kunnen zelfs gratis blijven logeren! Super leuk voor opa en oma om dan samen met de kleinkinderen activiteiten te ondernemen. Zo kunt u bijvoorbeeld samen jeu de boules spelen, een dagje naar een van de Hanzesteden, een pretpark bezoeken of lekker uit eten bij De Remise. Maar wanneer de kids weer weg zijn heeft u heerlijk de tijd om te wandelen en fietsen in de omgeving. Genieten van de rust, natuur, zon en een goed boek. De omgeving van Camping Heino is rustig, maar biedt ook voldoende mogelijkheden om eropuit te trekken.

De lodge is erg mooi en heel comfortabel. De animatie voor de kinderen was ook erg leuk! - Familie Groen -