Luxe camping in Nederland Overijssel
t/m

Luxe kamperen

Ook in Nederland kun je luxe kamperen

Luxe kamperen het is een steeds meer voorkomend iets. Mensen willen nog wel kamperen maar dan wel luxe kamperen. De gasten van tegenwoordig zijn al in weelde groot gebracht kennen niet het primitieve van welleer. En als je dan vakantie hebt wil je genieten en zeker niet kramperen. Zoals ze dat zo mooi zeggen.

Dus gaat de meute luxe kamperen. Welke eigen stel je hier dan aan. Het is zeer wenselijk om een goed verzorgd toiletgebouw te hebben, waar je binnen kan afwassen en alles onder dak hebt. Er moeten grote velden zijn zodat je genoeg privacy hebtbij het luxe kamperen. Je wilt je buren op de camping groeten, maar zelf bepalen wat je wel en niet wilt met ze.

Een overdekt zwembad met glijbaan is hartstikke leuk en wenselijk. Als het dan iets minder weer is kun je toch zwemmen met de kinderen. Er moet een goed animatie programma zijn. Iedere dag moet er recreatie zijn. Van de ochtend tot de avond. Zo worden de kinderen heerlijk bezig gehouden tijdens het luxe kamperen. Dan hebben de ouders ook eens tijd om voor zich zelf dingen te doen waar ze normaal niet aan toe komen.

Een restaurant waar je zo naar binnen kan en aanschuiven. Zelf niet denken wat er nu weer op tafel moet komen. Voor de kinderen een kindermenu. Heerlijk toch. Gezellig op het terras en drankje drinken, en de kinderen in de speeltuin. Dat is pas genieten. Als de kinderen dan ’s avonds in de tent kruipen en lekker moe zijn, is het prima. Die slapen goed. Dit geeft een gevoel van luxe kamperen. En dan nog zelf onder het genot van een drankje even de dag doornemen.

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds