Meivakantie in Overijssel
t/m

Luchtkussens

Lekker springen op de Luchtkussens in de vakantie op Camping Heino!

Helemaal van deze tijd luchtkussens. Heerlijk van die hele grote opblaas luchtkussens. Hoe groter de hoe mooier. En heel spannend. Voor de meeste kinderen is zijn het een attractie op zich. Kijken hoe de geplaatst worden en opgeblazen.

Met voldoende lucht erin gaan de luchtkussens pijlsnel omhoog. Tegenwoordig heb je de meest uiteenlopende. Van een luchtkasteel, paddenstoel, tot huis. Echt fantastisch, zeker als je meerdere luchtkussens bij elkaar ziet.

En als recreatie team kun je leuke spelletjes doen. Je moet natuurlijk altijd zorgen dat het veilig is. Want het enthousiasme van de kinderen is meestal zo groot. De luchtkussens zijn ook goed te gebruiken voor het spel als zeskamp. Daar doen de kussens het altijd goed. De strijd tussen de teams is altijd aanwezig.

Op Camping Heino word ieder jaar zeskamp georganiseerd. Daarbij doen de luchtkussens het altijd erg goed. De gezelligheid en gemoedelijkheid die gasten dan met elkaar beleven is groot. Er staan rijen fans langs de kant. Deze moedigen de groepsleden van zeskamp aan.

In 2012 hebben we de luchtkussens van Bossa Ball gehad op Camping Heino. Dit was een groot succes. Dit is een volleybalveld van luchtkussens. Voor bij het net zit een trampoline. Je kunt super combinaties tijdens het volleyballen. Je kon naar het midden van het kussen springen op de trampoline. Zo had je extra veel veerkracht.

Deze luchtkussens kwamen een hele dag op de Camping Heino. Er waren 6 personen bij voor het begeleiden van het spel op de luchtkussens. Met z’n zessen verzorgden ze een kliniek voor de gasten. En de gasten mochten eerst oefenen op de luchtkussens. Daarna maakten ze er een echte wedstrijd van.  Het was een fantastische dag. In 2013 komen ze zeker terug naar Camping Heino in Overijssel.

 

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds