Boeken
t/m

Liedjes voor kinderen

Liedjes voor kinderen op de camping, niet weg te denken natuurlijk

Liedjes voor kinderen op de camping zijn niet weg te denken. Op iedere camping waar veel kinderen komen worden liedjes voor kinderen gedraaid. Er is een animatie team wat tal van liedjes voor kinderen gebruikt in hun shows en bij de dansjes. Er zijn veel campings die iedere morgen beginnen met een dansje. Daarbij worden zeker de liedjes voor kinderen gebruikt.

Op de camping iedere dag de zelfde liedjes laten horen zorgt dat er herkenning is voor de kids. Je ziet vaak na een paar dagen al dat de liedjes voor kinderen heel bekend worden. Kinderen dansen en zingen uit volle borst mee. De liedjes worden gedraaid tijden het knutselen en de activiteiten. Ook in Herby de dromentrein en ’s avonds voor het theater wordt er muziek gedraaid.

Er worden eenvoudige pasjes bij de liedjes voor kinderen gedaan. Het enthousiasme van de kids is enorm. Ouders vinden het vooral spannend en leuk om te zien hoe het kroost plezier heeft. Zelfs als ze in de caravan terug komen zingen ze nog.

De liedjes die gedraaid worden zijn van WAU. De ouders kunnen de USB stick kopen voor thuis. Voor een klein bedrag heb je al een USB stick met liedjes voor kinderen. Grote kans dat de familie het volgende jaar weer naar diezelfde camping wil.