Boeken
t/m
 • Altijd slechts € 20 per nacht
 • Kleinkinderen gratis
 • Gratis 4 verse broodjes en een krant iedere dag

Levensgenieters 55+

Wat moet u zich voorstellen bij een levensgenieters 55+ arrangement hoor ik u al denken. Iedere morgen krijgt u vier vers afgebakken broodjes. Keuze uit een bruine- of witte pistolet of een kaiserbol. Daarbij krijgt u iedere dag een ochtendkrant zodat u op de hoogte bent van het laatste nieuws en ook vanaf de camping niets hoeft te missen. Een goed begin van de dag dus.

Een hele leuke extra van dit kampeerarrangement is dat kleinkinderen gratis mee mogen kamperen. Heerlijk met opa en oma mee naar de camping, dat willen ze allemaal! Dus komt het voor dat u moet oppassen op de kleinkinderen of dat de kleinkinderen een dagje langs willen komen? Dan is dit geen enkel probleem. Ze zijn altijd van harte welkom. De kleinkinderen mogen zelfs gratis logeren bij opa en oma (exclusief € 1 toeristen belasting p.p.p.n).

Levensgenieters 55+ arrangement

Het levensgenieters 55+ arrangement is te boeken per dag. Daarbij kunt u genieten van alle voorzieningen die op de camping aanwezig zijn.

Kamperen                       € 20,00 per nacht voor 2 personen (inclusief de ochtendkrant en vier vers afgebakken broodjes)

Kleinkinderen                € 0,00 per nacht exclusief € 1 toeristenbelasting per kind per nacht

Het activiteitenprogramma

Boekt u het levensgenieters 55+ arrangement in juni of september, dan is er een uitgebreid recreatieprogramma voor senioren waaraan u kunt deelnemen. Enkele activiteiten die worden ondernomen zijn zoal:

 • Elke avond jeu de boules spelen en
 • Jeu de boules toernooi met eten
 • Fietsbingo met barbecue
 • Klootschieten
 • ‘Ladiesride’ in de Herby
 • Muziekavonden
 • Modeshow van de winkeliers uit Heino
 • Aquajoggen in het overdekte zwembad

Dit unieke arrangement brengt veel mensen samen. Zo gaat men gezellig bij elkaar op de koffie of samen een borrel drinken in de avond. Vervolgens stapt u de andere dag met een groepje op de fiets en kunt u mooie fietstochten door de omgeving maken. Ook veel leuke uitjes worden ondernomen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan het bezoeken van leuke dorpjes maar ook een aspergekwekerij. Bovendien blijkt uit ervaring van de afgelopen jaren, dat een overgroot deel van de levensgenieters ieder jaar weer terug. Zo worden vriendschappen voor het leven gesloten!

Download de brochure

Wilt u meer informatie over de camping? Download dan hier onze brochure voor meer informatie.

Vanaf 2019 kunt u het gehele jaar verblijven voor het levensgenieters 55+ tarief. U kunt online reserveren of ons bellen of mailen. Bel ons dan 0572391564 of mail naar info@campingheino.nl. Wij helpen u graag verder bij het zoeken van de ideale vakantie!

Heel rustige camping je kan er heel goed fietsen wandelen zwemmen enz: En er is heel veel te doen voor jong en oud. - Oppenhuizen - levengenieters