Boeken
t/m
 • Gratis 4 verse broodjes en een wifi code
 • Voordelige tarieven
 • Prachtige fietsomgeving

Levensgenieters 55+

Levensgenieters 55+ arrangement

Het levensgenieters 55+ arrangement is gericht op mensen die 55-plus zijn en komen kamperen. Wat moet u zich voorstellen bij een levensgenieters 55+ arrangement hoor ik u al denken. Iedere morgen krijgt u vier vers afgebakken broodjes. Keuze uit een bruine- of witte pistolet of een Kaiserbol. Een goed begin van de dag dus. Daarbij krijgt u één wifi code voor de hele periode dat u op de camping staat. Zo kunt u de krant downloaden op de tablet of mobiel in plaats van dat wij een fysieke krant meegeven. Wij doen dit niet meer om toch duurzamer bezig te zijn en papier te besparen. Daarnaast kunt u via de wifi in contact blijven met uw kinderen en kleinkinderen.

Download de brochure voor levensgenieters Bekijk ons levensgenieters 55+ arrangementen

55-plussers kamperen in de prachtige omgeving Overijssel

Het levensgenieters 55+ arrangement is al te boeken vanaf minimaal 1 nacht. Daarbij kunt u genieten van alle voorzieningen die op de camping aanwezig zijn. Het arrangement is het hele jaar door geldig en heeft het hele jaar door dezelfde prijs.

Kamperen € 22,00 per nacht voor 2 personen inclusief wifi en vier vers afgebakken broodjes. In de periodes Hemelvaart, Pinksteren en het hoogseizoen is het tarief € 25,00.

Op de camping is er van alles te doen, vooral in de maanden juni en september, maar ook de omgeving is zeker het ontdekken waard. Vooral met de fiets kunt u de prachtige omgeving goed verkennen. Vanaf de camping kunt u meerdere knooppunt routes fietsen. De routes voeren u door bossen, heuvellandschappen, heidegebieden en langs wateren en landerijen. De oude cultuur vindt u terug in authentieke dorpjes en de Hanzesteden Zwolle, Deventer en Ommen. Rondom Heino vindt u drie prachtige landhuizen en kastelen zoals het Nijenhuis. Ook wandelen is erg mooi en er lopen vanaf de camping meerdere routes.

Lees wat andere kampeerders zeggen

Het activiteitenprogramma

Boekt u het levensgenieters 55+ arrangement in juni of september, dan is er een uitgebreid recreatieprogramma voor senioren waaraan u kunt deelnemen. Enkele activiteiten die worden ondernomen zijn zoal:

 • Elke avond jeu de boules spelen en
 • Jeu de boules toernooi met eten
 • Fietsbingo met barbecue
 • Klootschieten
 • ‘Ladiesride’ in de Herby
 • Muziekavonden
 • Modeshow van de winkeliers uit Heino
 • Aquajoggen in het overdekte zwembad
 • Excursies

Dit unieke arrangement brengt veel mensen samen. Zo gaat men gezellig bij elkaar op de koffie of samen een borrel drinken in de avond. Vervolgens stapt u de andere dag met een groepje op de fiets en kunt u mooie fietstochten door de omgeving maken. Ook veel leuke uitjes worden ondernomen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan het bezoeken van leuke dorpjes maar ook een aspergekwekerij. Bovendien blijkt uit ervaring van de afgelopen jaren dat een overgroot deel van de levensgenieters ieder jaar weer terug. Zo worden vriendschappen voor het leven gesloten!

Een maand kamperen in juni of september

Wilt u graag voor een lange tijd kamperen om de omgeving van Overijssel te verkennen? Om te proeven van de sfeer van Camping Heino tijdens de senioren kampeer maand? Of om mee te doen met alle leuke en wisselende activiteiten? Bekijk dan eens de juni maand of de september maand kamperen op onze camping. Deze maand staat de camping vol of nagenoeg vol waardoor het een gezellige aangelegenheid is.

Kamperen met de kleinkinderen

Wilt u met de kleinkinderen komen kamperen? Dan is Camping Heino een hele geschikte camping. De camping is gericht op senioren in het laagseizoen en op kinderen tot en met 12 jaar in de vakantieperiodes. Zij kunnen heerlijk hun gang gaan in de speeltuinen en het zwembad. De camping is overzichtelijk en ruim opgezet en veilig voor kinderen. Dit maakt de vakantie optimaal genieten voor iedereen. Daarbij kunnen de kleinkinderen gratis mee met opa en oma voor het optimale vakantiegevoel! Meer informatie over kamperen met kleinkinderen leest u op onze pagina over het opa en oma arrangement. 

Heel rustige camping je kan er heel goed fietsen wandelen zwemmen enz: En er is heel veel te doen voor jong en oud. - Oppenhuizen - levengenieters