Levensgenieters 55+ - kamperen in juni
t/m
Gratis 4 verse broodjes iedere ochtend
Eén gratis WiFi code
Prachtige fietsomgeving
Heel rustige camping je kan er heel goed fietsen wandelen zwemmen enz: En er is heel veel te doen voor jong en oud. - Oppenhuizen - levengenieters

Het leukste arrangement voor 55 plussers

Of levensgenieters zoals wij het noemen

Het levensgenieters 55+ arrangement is gericht op mensen die 55-plus zijn en komen kamperen. Wat moet u zich voorstellen bij een levensgenieters 55+ arrangement hoor ik u al denken. Iedere morgen krijgt u vier vers afgebakken broodjes. Keuze uit een bruine- of witte kaiserbol of een witte pistolet. Een goed begin van de dag dus.

Daarbij krijgt u één wifi code voor de hele periode dat u op de camping staat. Zo kunt u de krant downloaden op de tablet of mobiel in plaats van dat wij een fysieke krant meegeven. Wij doen dit niet meer om toch duurzamer bezig te zijn en papier te besparen. Daarnaast kunt u via de wifi in contact blijven met uw kinderen en kleinkinderen.

Wilt u weten welke mogelijkheden er nog zijn of wilt u boeken voor 2022? Mail ons info@campingheino.nl of bel 0572 – 39 15 64. We helpen u graag!

Voordelige tarieven

Het levensgenieters 55+ arrangement is al te boeken vanaf minimaal 1 nacht. Daarbij kunt u genieten van alle voorzieningen die op de camping aanwezig zijn. Het arrangement is het hele seizoen geldig.

Op de camping is er van alles te doen, vooral in de maanden juni en september, maar ook de omgeving is zeker het ontdekken waard. Vooral met de fiets kunt u de prachtige omgeving goed verkennen. Vanaf de camping kunt u meerdere knooppunt routes fietsen. De routes voeren u door bossen, heuvellandschappen, heidegebieden en langs wateren en landerijen.

De oude cultuur vindt u terug in authentieke dorpjes en de Hanzesteden Zwolle, Deventer en Ommen. Rondom Heino vindt u drie prachtige landhuizen en kastelen zoals het Nijenhuis. Ook wandelen is erg mooi en er lopen vanaf de camping meerdere routes.

Activiteiten

In de maanden juni en september is er een activiteitenprogramma. Dagelijks wisselende activiteiten zoals fietstochten, handboogschieten, excursies en meer.

September maand

Een maand vol gezelligheid. Een volle camping met dagelijks activiteiten. Restaurant op de camping en baantjes trekken in het overdekte zwembad.

Opa en oma arrangement

Neem de kleinkinderen mee naar de camping. Slechts € 1,00 toeristenbelasting per kleinkind per nacht. Verder zijn de kleinkinderen gratis!

Dagelijks wisselende activiteiten

Voor de actieve levensgnieters

Dit unieke arrangement brengt veel mensen samen. Zo gaat men gezellig bij elkaar op de koffie of samen een borrel drinken in de avond. Vervolgens stapt u de andere dag met een groepje op de fiets en kunt u mooie fietstochten door de omgeving maken. Ook veel leuke uitjes worden ondernomen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan het bezoeken van leuke dorpjes, maar ook een aspergekwekerij. Bovendien blijkt uit ervaring van de afgelopen jaren dat een overgroot deel van de levensgenieters ieder jaar weer terug. Zo worden vriendschappen voor het leven gesloten!