Boeken
t/m

  leukste dorp van Overijssel

  Het leukste dorp van Overijssel, een mooie strijd tussen de buurgemeentes

   

  Het leukste dorp van Overijssel hoe komt dat nu tot stand. Het is in opdracht van RTV OOST. In samenwerking met de Stentor en Twentse Courant. Elk dorp of stadsdeel van Overijssel kan zich aanmelden voor de titel het leukste dorp van Overijssel.

  Je krijgt een inlog code, waardoor je een profiel aan kan maken. Je kan er foto’s filmpjes op zetten. Zo ontstaat er al een klein beeld van het leukste dorp van Overijssel. Als dorp kun je een paar weken inschrijven. Dan volgt er een digitale stemronde voor het leukste dorp van Overijssel. Hoe meer je van je dorp op Youtube laat zien dis te bekender zal het dorp zijn.

  In de weken van stemmen komt RTV OOST op bezoek. Iedere dag bezoekt de t.v zender een dorp dat mee dingt naar de titel het leukste dorp van Overijssel. Er worden de meest spectaculaire activiteiten georganiseerd. Van auto trekken, tot spijkerbroek hangen, beschuit fluiten. Het gaat natuurlijk om de saamhorigheid en gezelligheid bij het leukste dorp van Overijssel. Veel jeugd zet zich vrijwillig in waardoor er veel samenwerking is, daarna word er nog met z’n allen een biertje gedronken, en is het opruimen geblazen.

  Het leukste dorp van Overijssel heeft dus veel te betekenen voor de gemeenschap. En als er dan nog een prijs aan vast zit is het helemaal mooi. Als je een jaar lang kan zeggen dat je in het leukste dorp van Overijssel woont is het toch geweldig. Het geeft een goed gevoel als je daar je steentje aan bij gedragen hebt.

  Want wie wil er nu niet het leukste dorp van Overijssel zijn! In 2012 is Wijhe het leukste dorp van Overijssel geworden.