Leuke camping in Overijssel - buitenzwembadje
t/m

Leuke Camping

Leuke Camping!

Wat is er zo leuk aan de camping?

Op camping Heino is het gemoedelijk en er heerst een gezellige sfeer. De eigenaars zijn nagenoeg altijd aanwezig. Dhr van der Burg zit aan de receptie en kan u alles vertellen over het bedrijf en de omgeving. Mevr van der Burg runt de horeca en is daar altijd. Zei kennen de vele gasten vaak bij naam. Het is een camping van vijftien hectare groot. Er zijn van allerlei faciliteiten. Hierdoor is het op de leuke camping goed vertoeven.

Wat is er dan te doen op camping Heino?

Op de leuke camping in Heino is een groot overdekt zwembad met glijbaan, borrelbank apart peuter en kleuterbadje. De sanitaire gebouwen zijn goed onderhouden en netjes. Er is een buitenspeeltuin op de leuke camping. Een overdekte speeltuin en op nagenoeg ieder veld een speeltoestel. Sportvelden en een beachvolleybal veld. Er is op  de leuke camping ook een recreatie team aanwezig. Die verzorgen de animatie voor de kinderen en ouders.

Wat doet Herby over de camping?

Herby is het treintje van de leuke camping. Die gaat iedere avond over de camping en stopt bij de haltes. De kinderen kunnen dan bij Herby instappen. Herby rijdt zo de leuke camping rond en brengt  ze dan naar het theater. Soms is het zo druk dat Herby wel 3 keer rond moet rijden. Iedere avond mag er één kindje voor bij Herby in het treintje zitten. Bij iedere halte van de leuke camping mag hij/zij bellen.

Wat kan ik verwachten als ik op vakantie kom?

Op de leuke camping kun je lekker spelen met andere kinderen. Naar het knutselen gaan of met sport en spel meedoen. Er wordt vaak aan broodjes bakken of marshmallows bakken gedaan. Dit in combinatie met handboogschieten of klimmen voor de iets ouderen. Op de leuke camping is ook disco zwemmen, beachvolleybal, bingo en nog veel meer.

Nieuwsgierig geworden, kom gerust kijken of download de app. Boek snel een vakantie voor 2015 bij camping Heino!

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds