Last minute camping Heino
t/m

Last minute weekend in mei

Weekend in mei last minute

Mei is een prachtige maand in Nederland om op vakantie te gaan. Een weekend in mei last minute boeken is dan heerlijk om er even tussenuit te gaan. Niet alleen om een accommodatie te huren, maar ook om te kamperen in mei. In de komende weekenden in mei beginnen de temperaturen al lekker op te lopen dus dat betekent dat het alweer tijd is om naar de camping te gaan. Heerlijk buiten zijn en de kinderen kunnen volop buiten spelen. Ook staat alles weer volop in bloei dus is de omgeving van Camping Heino prachtig. Een leuke extra is het om een weekend in mei te gaan kamperen.

Last minute boeken

Heeft u zin om er even lekker tussenuit te gaan voor een goede prijs? Bekijk dan onze last minute arrangementen voor een weekend in mei. Even lekker ontspannen op de camping. Een duik nemen in het overdekte zwembad en de kinderen kunnen zich uitleven in de overdekte speeltuin. Bekijk hieronder een last minute weekend in mei!

Bekijk nu 10-12 mei last minute Bekijk nu 17-19 mei last minute Bekijk nu 24-26 mei last minute

De prijs geldt voor maximaal 5 personen. Bent u 55+? Dan kunt u verblijven voor ons levensgenieters 55+ arrangement. Hiervoor betaald u altijd het hele jaar door € 20,00 per nacht voor 2 personen.

Overzichtelijke camping met veel voorzieningen

Camping Heino heeft voor voorzieningen maar is alsnog erg overzichtelijk. Op bijna ieder veld is er een speeltuintje zodat u vanaf de caravan de (klein)kinderen in de gaten kunt houden. Verder is er een overdekt zwembad om ’s ochtends rustig baantjes te kunnen trekken of ’s middags met de (klein)kinderen van de glijbaan te kunnen roetsjen. Daarnaast kunnen ze zich ook uitleven in de overdekte speeltuin of de centrale speeltuin met airtrampoline. Voetballiefhebbers kunnen een balletje trappen in de pannakooi. Terwijl de kids lekker bezig zijn kunt u een potje je de boules spelen of genieten van de rust. In de avond kunt u aanschuiven in ons gezellige restaurant voor een a la carte diner. Ons restaurant is erg kindvriendelijk. Voor een snelle hap kunt u terecht in de snackbar.

55+ arrangement

Het hele campingseizoen kunt u bij Camping Heino genieten met het 55+ levensgenieters arrangement. Ook een weekend in mei of in de zomervakantie kunt u voordelig kamperen. Voor 2 personen betaald u € 20,00 per nacht inclusief iedere ochtend 4 vers afgebakken broodjes en een krant. De hond is hierbij ook inclusief gedurende uw hele verblijf. Nog leuker is het als de kleinkinderen langs willen komen. Zij kunnen dan gratis met u mee op vakantie. Het enige wat er voor de kleinkinderen betaald moet worden is toeristenbelasting van € 1,00 per persoon per nacht.

 

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds