kamperen Camping Heino
t/m
15% korting
Animatie voor de kinderen
Even lekker ertussenuit
'Voor het eerst zijn wij in mei"16 in Nederland op vakantie geweest. Het is ons super goed bevallen... Elk veldje heeft een nieuwe speeltoestellen.' - Danja - gezin met kinderen

Last-minute meivakantie koningsweek

Boek nu met 15% korting

Wilt u er last-minute nog even tussenuit tijdens de meivakantie? Dat kan nu met 15% korting bij Camping Heino. Het gaat om de eerste koningsweek van de meivakantie. In het gebied Salland, provincie Overijssel, vindt u onze camping. Op korte afstand van het dorpje Heino en midden in de natuur tussen de weilanden. De weersvoorspellingen zien er steeds beter uit, dus dat is alvast een mooi begin. Het begin van een week vol plezier, ontspanning en gezelligheid. Tijdens de koningsweek van de meivakantie bieden wij animatie voor de kinderen. Ook Herby de trein rijdt over de camping om alle kinderen op te halen voor het theater. Komt u bij ons meivakantie vieren?

Wilt u een extra zekerheid? Dat bieden wij!

  • Betaal bij aankomst
  • Gratis annulering tot 2 dagen voor aankomst

 

 

Boek met 15% korting

Bekijk onze faciliteiten

Volop speelplezier

Recreatie en animatie Camping Heino

Recreatieteam

faciliteiten - overdekte speeltuin - spelen - kinderen - Camping Heino

Overkapte speeltuin

Recreatieplas Camping Heino

Kleine recreatieplas

Snackbar op Camping Heino

Snackbar en afhaal

Boek nu met 15% korting

Wij hebben nog ruime keuze in de kampeerplaatsen. Hiervoor betaalt u bij ons geen voorkeurskosten. Het aangeven van een voorkeur mag altijd! Voor de accommodaties hebben we nog beperkte beschikbaarheid.

Ook als u komt voor de rust en ontspanning zit u hier goed. De omgeving biedt veel mogelijkheden voor wandelen en fietsen. Vanaf de camping lopen vele knooppunt routes. Maar ook de natuurgebieden Lemelerberg en Sallandse Heuvelrug zijn hiervoor perfect. Laat u verrassen door de natuur van het oosten.

Ja, ik wil boeken met 15% korting

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds