Boeken
t/m
Boek nu met 20% korting
  • 20% korting vanaf 4 nachten verblijf
  • Iedere dag aankomst en vertrek mogelijk
  • Recreatie tot 24 augustus

Last minute kamperen in Overijssel

Last minute kamperen met de kinderen

Wilt u nog last minute kamperen in Overijssel? Boek dan nu nog een kampeerplaats bij ons op Camping Heino. Een kampeerplaats boekt u nu al met 20% korting vanaf 4 nachten verblijf. Daarbij komt ook nog eens het prachtige weer van volgende week. De hele week blijft het droog, een heerlijk zonnetje en aangename camping temperaturen. Tijdens de laatste week zomervakantie is er op Camping Heino nog van alles te doen! Dus u en de kids hoeven zich zeker niet te vervelen.

  • Ze roetsjen van de glijbaan in het binnenzwembad
  • Beleven avonturen met het recreatieteam
  • Kunnen veilig alleen over het gemoedelijke park
Boek nu nog met 20% korting

Talloze faciliteiten

Tijdens de laatste week van het hoogseizoen is er nog van alles te doen bij ons op Camping Heino. Ook tijdens een week last minute kamperen in Overijssel worden er veel activiteiten georganiseerd door het recreatieteam. Iedere dag in de ochtend gaan ze met de kids knutselen. In de middag zijn er sport en spel activiteiten. Na het eten staat Herby alweer klaar. De trein is niet weg te denken uit de dagbesteding van de kinderen. Herby brengt alle kinderen naar het theater waar ze samen met Wapper en Hummel lachen om de leuke avonturen. Naast het recreatieprogramma zijn er ook nog veel voorzieningen waarmee de kinderen en u zich eindeloos vermaken. Er is een binnen zwembad, overdekte speeltuin, centrale speeltuin met airtrampoline, 9 jeu de boules banen, pannakooi, beachveld en een waterplas met zandstrandje. Op bijna ieder veld staat een speeltoestel dus ook daar kunnen de kids hun energie kwijt. Als u aan het einde van de dag een hapje wilt eten kunt u dat doen in ons a la carte restaurant of bij de snackbar. In onze brochure leest u meer.

Download de brochure

Pompdagen in Heino

Tijdens de laatste week van de zomervakantie is in Heino de feestweek. Deze week wordt ook wel de pompdagen genoemd. Een week vol muziek, gezelligheid, activiteiten en nog veel meer! Het hele dorp staat op z’n kop. Overdag zijn alle terrassen open en is er kermis. Daarnaast is er ook mark en worden er spellen georganiseerd. In de avond is er live muziek en dj’s. Op de zondag is er een tour met oude auto’s door Heino. Alle auto’s verzamelen zich op het familieveld van de camping. Vervolgens rijden ze over de camping heen en daarna Heino in. Super leuk om eens te kijken!

 

Alles wat je ziet op de website over de camping heino is ook werkelijk zo, vriendelijk, behulpzaam, beleefd , super schoon, leuk amimatie team, goed onderhouden - Teunissen van Manen - Gezin met oudere kinderen