Last minute camping Heino
t/m

Last minute camping Overijssel

Last minute op vakantie naar de camping in Overijssel

Het klimaat van Nederland wordt steeds aangenamer om in de zomervakantie te kamperen in Nederland. Hiervoor hoeft u niet eens meer uren in de auto richting Spanje, Frankrijk of Italië voor een kampeervakantie. Bent u van plan om alsnog lekker in Nederland ertussenuit te gaan deze zomer met de kinderen? Boek dan een last minute op onze camping in Overijssel: Camping Heino. Een kindvriendelijke familiecamping waar jong en oud zich goed kan vermaken. Op korte rijafstand van uw huis bevindt u zich in een compleet andere omgeving voor een heerlijk ontspannen en leuke vakantie.

Download de brochure

Waarvoor u kiest bij Camping Heino

Enkele dingen waarvoor u specifiek kiest als u bij ons op Camping Heino vakantie gaat vieren zijn zoal:

  • Gemoedelijkheid en een relaxte sfeer
  • Een overzichtelijke middelgrote camping met veel faciliteiten
  • Persoonlijke aandacht van het personeel, ook bij de recreatieactiviteiten

Camping Heino heeft alle faciliteiten die u zoekt op een camping zoals een overdekt zwembad een klein kleuter buitenbad, een kleine recreatieplas met zandstrandje, overdekte speeltuin, restaurant, snackbar en nog veel meer! De 9 jeu de boules banen worden ook dagelijks goed gebruikt door jong en oud. Opa en oma genieten ervan om met de kinderen een potje jeu de boules te spelen. Een potje beachvolleybal? Dat kan op het beachveld. Wanneer u een avond lekker uit eten wilt kunnen de kinderen spelen op het terras voor het restaurant. Dan kunt u optimaal genieten van de kinderen en uw avond uit.

Last minute vakantie vieren in Nederland

Overijssel is een prachtige omgeving in Nederland. Het wordt ook wel de tuin van Nederland genoemd. Hier bent u er even helemaal tussenuit. Wij hebben verschillende verblijfsmogelijkheden wat u, ook last minute, kunt boeken:

Met opa en oma mee last minute ertussenuit of met papa en mama, bij ons op Camping Heino kan het allemaal. Het recreatieteam verzorgd zes dagen in de week leuke activiteiten. Knutselen, sport en spel, een avondactiviteit, spannende avonturen, theater met Wapper en Hummel en natuurlijk Herby. Ook voor de volwassenen wordt er afwisselend een activiteit georganiseerd.

Verken de omgeving

Natuurlijk is het ook goed mogelijk dat u een last minute vakantie op een camping in Overijssel boekt om de omgeving te ontdekken. Neem dan zeker de fiets mee of huur een fiets bij de receptie want rondom Heino is het prachtig om te fietsen. Met een gewone fiets of mountainbike zijn hier vele routes mogelijk. Ook wandelen in natuurgebieden zoals de Sallandse Heuvelrug en de Lemelerberg is erg mooi! Plant u een bezoekje aan een pretpark met de kinderen? Dicht bij ligt Avonturenpark Hellendoorn of Dinoland in Zwolle. Twee compleet verschillende parken maar heel leuk voor de kids. Als u een bezoek aan één van de Hanzesteden Zwolle of Deventer in uw hoofd zat zit u hier op Camping Heino goed. De drukte van de stad is niet te vergelijken met de rust op de camping en rondom in Heino. Hanzestad Deventer is nog erg authentiek en heel sfeervol. In Zwolle is het erg leuk om met een bootje door de grachten te varen! Kom het zelf ervaren.

Contactformulier

Voor vragen kunt u altijd ons contactformulier invullen en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

[caldera_form id=”CF5c06a01b9f5de”]

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds