Lang verhuur camping Heino
t/m

Lang verhuur

Lang verhuur bij Camping Heino in Overijssel

Zoekt u voor tijdelijke periode woonruimte of verblijfsmogelijkheden? Bezig met een verbouwing, zit u midden in een verhuizing, of andere privé redenen, dan is lang verhuur een goed alternatief. Wij bieden u tijdelijke woonruimte die van alle gemakken voorzien is. Onze volledig ingerichte chalets zijn buiten het seizoen (1 oktober – 1 april) voor langer periodes voor beschikbaar. Binnen ons seizoen zijn de mogelijkheden voor lange periode beperkter door vakanties. U kunt altijd contact met ons opnemen voor de mogelijkheden. De centrale ligging van het park en de vele faciliteiten maken uw verblijf comfortabel en compleet. Camping Heino ligt op 3,5 kilometer van het dorp Heino waar meerdere supermarkten zijn.

Tijdelijke woonruimte

De chalets hebben twee slaapkamers en een aparte badkamer. Het toilet zit bij de badkamer in. De slaapkamers zijn allemaal voorzien van boxspring bedden. Verder is er een open ruimte met een woongedeelte en de keuken. Al onze chalets zijn al ingericht en hebben complete inventaris. U heeft een afgeschermde tuin met een eigen terras. Daar bezit u over uw eigen tuinset en schuurtje. Naast ieder chalet heeft u uw eigen parkeerplaats. In uw chalet heeft u goede verbinding met de WiFi van het park. Bij de receptie kunt u een code aanschaffen om van de WiFi gebruik te maken tijdens uw verblijf in het chalet. Op het park hebben wij chalets voor 4 personen en chalets voor 5 personen en een chalet voor 6 personen.

Gemak van lange periode huren

Als u kinderen heeft die mee komen met het lang verhuur kunnen ze naar hartenlust spelen en zwemmen. In de periode dat de camping open is, is lang verhuur bij ons zelf niet mogelijk. Eventueel wel bij particuliere verhuurders. Dan kunnen de kinderen natuurlijk overal aan mee doen. Zo wordt het lang huren van een chalet bij Camping Heino extra gezellig. Het geeft dan echt een vakantie gevoel. De kinderen kunnen ’s morgens knutselen, ’s middags sport en spel spelen. Om half zeven rijdt het treintje Herby over het park. Deze haalt alle kinderen op om mee te gaan naar het theater. Lang verhuur is niet altijd ideaal, maar een comfortabel chalet maakt het toch zeer aangenaam. Als u zonder kinderen komt, heeft u een rustig verblijf in het chalet.  Als u geen zin heeft om te koken kunt u terecht bij restaurant ‘De Remise’. In het seizoen is het restaurant geopend. In de weekenden en in de vakantie periode iedere dag geopend.

Als u woonruimte nodig heeft voor een langere periode kunt u terecht bij Camping Heino voor lang verhuur. U kunt ons bereiken op 0572-391564 of door een mail te sturen naar info@campingheino.nl. Huren voor lange periode kunt u niet via onze website boeken.

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds