Laddergolf op Camping Heino
t/m

Laddergolf

Op Camping Heino bij De Remise kunt u een nieuw spel spelen: ‘Laddergolf’. Ja u hoort het goed. U gaat niet de ladder op voor dit spel. Zeker niet. Het is een spel wat juist laag bij de grond blijft. Het spel is overgekomen vanuit Amerika en is individueel of met een groep te spelen. Voor een groep met variërende leeftijden van jong tot oud is het een zeer geschikt spel. Tijdens een familiedag is het een heel leuk spel. Het is eenvoudig en u heeft er niet veel ruimte voor nodig.

Hoe werkt laddergolf?

De ladder bestaat uit een raamwerk met 3 stokjes ertussen. Door middel van twee ballen met een stukje touw ertussen probeert u, met een afstand van 5 meter, op de stok te gooien. Als de bal over de bovenste stok blijft liggen heeft u drie punten verdiend. De tweede stok is twee punten en de onderste stok is één punt waard. Je speelt het spel tot je éénentwintig punten hebt. Dan ben je de winnaar. Iedere speler, of ieder groepje, heeft een eigen kleur ballen.

Gezellig familiespel

De duur van het spel kan heel erg variëren. Soms als alles mee zit ben je met tien minuten de winnaar, maar het kan ook wel drie kwartier duren. Bovendien heeft u dit zelf in handen want u kan natuurlijk altijd opnieuw beginnen. Tijdens het spel kan een ander ook uw bal weer van de stok gooien. Dan heb je pech en ben je weer terug bij af. Het spel duurt gemiddeld 0,5 tot 1 uur. Vanaf een groep van 6 personen kunt u de activiteit laddergolf ondernemen. De kosten bedragen € 3,50 per persoon.

Combineer spellen

Bij De Remise op Camping Heino zijn 4 speelrekken beschikbaar. Mocht u met een hele grote groep zijn is het leuk om activiteiten te combineren. Zo heeft iedereen continue iets te doen. Activiteiten die u leuk kunt combineren op hetzelfde speelterrein zijn Pool XL, handboogschieten en beachvolleybal. Bovendien is het combineren van activiteiten zeer geschikt als u een groep heeft met uiteenlopende leeftijden.

Bent u nieuwsgierig geworden en benieuwd om dit ook een te gaan spelen? Bel dan snel met ons 0572-391564 of mail ons info@zaalrestaurantderemise.nl.

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds