Kastelen in Overijssel
t/m

Kunst en Cultuur Heino

Kunst en Cultuur Heino

Kunst en Cultuur voor de ouderen doelgroep!

Kunst en Cultuur Heino is voornamelijk voor de doelgroep ouderen. Er zijn verschillende musea en kastelen te bezichtigen. Zo is er het museum het Nijenhuis waar de kunst en Cultuur zeer hoog is. Er worden tentoonstellingen gegeven. In het seizoen kunt u door de grote tuin wandelen en naar kunst en cultuur Heino kijken. Er staan grote beelden tentoongesteld. Een lust voor het oog.

Als u bij Camping Heino aan het kamperen bent is het met de fiets maar z’n 4 kilometer fietsen!

heerlijk kamperen bij Camping Heino. Er zijn mooie en grote velden. In de maanden juni en september is het er heel druk. Vele ouderen komen kamperen en hebben oog voor kunst. Het sanitair op de camping is prima schoon en netjes verzorgt. Er is een overdekt zwembad waar u heerlijk baantjes kan trekken. En even op de borrelbank de spieren ontspannen. Als u informatie wilt hebben over kunst en cultuur Heino kunt u terecht aan de receptie. De eigenaars zijn daar aanwezig en helpen u graag verder met u vragen.

Wat voor kunst en cultuur Heino is er in de omgeving

Er zijn meerdere kastelen of havezate in de buurt van Heino. Kasteel het Nijenhuis is er één van. Als u richting Dalfsen gaat komt u verschillende havezate tegen. Prachtige kastelen in stijl. Daar is de kunst en cultuur Heino goed bewaard gebleven. Er is veel geld en aandacht nodig om deze kastelen te laten bestaan. Kunst, cultuur doet erg zijn best om alles in de oude stijl te laten, en goed te verzorgen. Zo worden dan de tuinen opengesteld of tentoonstellingen gehouden om geld te verdienen.

Houdt u ook van kunst en cultuur. Aarzel niet en boek een vakantie bij Camping Heino bel 0572-391564.

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds