Boeken
t/m

  Koopzondag Zwolle

  Koopzondag Zwolle gezellig om er even uit te zijn, maar dat geldt zeker niet voor iedereen

  Koopzondag Zwolle er zijn er ongeveer twaalf van in het jaar. Iedere maand 1 keer. En ja u begrijpt het al. De meningen zijn zeer verdeeld over de koopzondag Zwolle. Vroeger kon je niet bedenken dat op zondag de winkels open zouden zijn.

  In de jaren is de mens en vrije tijd zo veranderd. Vroeger werkte de mensen zes dagen in de week. De zondag was een rustdag. Dit was voor ieder gezin hetzelfde. Niets doen, naar de kerk gaan en een bezoek aan opa en oma.

  Tegenwoordig is dat wel anders. Koopzondag Zwolle wil daarom graag meedoen met het openen van de winkels. Er ontstaat een tweedeling onder de mensen. Moet het nu wel of niet koopzondag Zwolle. Veel mensen eren de zondags rust, een ander deel van de gemeenschap wil winkelen en zich bezig houden in de stad.

  Een veel gehoorde uitspraak is, je kan een euro maar 1 keer uitgeven. Of het nu koopzondag Zwolle is of niet. Veel ondernemers zeggen wel dat mensen op zondag veel kijken en niets uitgeven. Of er moet met het hele gezin gewinkeld worden. Dan gaat de portemonnee los.

  En wat dacht u van de kleine ondernemers. Die zijn vel tegenstander van koopzondag Zwolle. Voor deze mensen houdt het in, altijd werken. In de zaak aanwezig zijn. Er is vaak geen geld om een medewerker aan te stellen. Het inwerken kost veel tijd en geld. Het specialisme wat in deze winkels overheerst is moeilijk aan anderen over te brengen. Passie en gastvrijheid is iets wat juist de eigenaars van de specialistische winkels in zich hebben.

  Voor de koopzondag Zwolle is nu het compromis gesloten van 1 keer per maand de zondag open. Zo krijgt iedereen toch dat wat hij wil. Van tijd tot tijd winkelen en ook rust n h

   

   

   

   

  et weekend.