Boeken
t/m

  Koopzondag Deventer

  Koopzondag Deventer, de oude stad die geen rust meer kan vinden en zeven dagen per week open is. Een goed idee?

  Koopzondag Deventer gezellig voor veel mensen. Maar daar is niet iedereen het mee eens. Vooral Deventer telt nog veel authentieke winkeltjes die klein en specialistisch zijn. Dat betekend nog al wat. Voor deze ondernemers is koopzondag Deventer hard werken. Alle dagen open.

  Alle grote winkel ketens hebben er geen problemen mee. Die willen graag de deuren openen voor koopzondag Deventer. Daar is personeel genoeg, waardoor het voor hen gunstig is.

  Veel mensen komen voor de gezelligheid naar de stad. Er wordt vooral gekeken, en niet veel gekocht. Het is natuurlijk ook zo dat je een euro maar 1 keer kan uitgeven. Welke dag dat ook is. Maar ja we vinden het met z’n allen al heel normaal dat koopzondag Deventer er gewoon is.

  De supermarkt in Deventer is iedere dag open. Dit maakt dat er altijd mensen op de been zijn. Er wordt niet meer van te voren gepland. Mensen vinden dat ze dat kunnen doen als ze het willen. Niet als de winkelier het wil.

  Koopzondag Deventer is voor de kleine ondernemer een doorn in het oog. Die hebben de zaak vaak al meer dan veertig jaar. Of is van vader op zoon overgegaan. Deze eigenaars weten alles van de zaak. De verkoop van hun waar. Zij willen vaak niet mee gaan met de moderne tijd. Die willen dat de koopzondag Deventer ook rust brengt.

  Het zal een discussie blijven waar we met z’n allen niet uit komen. Veel mensen hebben heel veel vrije tijd. En wat doe je dan, winkelen. Je gaat tegenwoordig niet meer alleen naar de stad als je nieuwe kleding nodig hebt, maar ook voor de gezelligheid. Kijken wat er te koop is. Daar wil koopzondag Deventer graag een steentje aan bijdragen.