Klootschieten
t/m

Klootschieten

Een activiteit tijdens een feestje houdt de groep levendig. Er zijn vele activiteiten te doen met grote groepen. Een erg leuke activiteit voor alle leeftijden is klootschieten. Klootschieten kunt u doen bij De Remise al vanaf minimaal 10 personen. U vormt 2, 4 of 6 groepen en dan kunt u tegen elkaar strijden. Van ons krijgt u de spullen mee en dan kunt u op een door u gewenste tijd starten vanaf de camping.

Door het Sallandse landschap

Vanaf De Remise/Camping Heino begint u een parcours. Er is keuze uit verschillende parcours die u kunt lopen vanaf zaal-restaurant De Remise. Leg het parcours af met zo min mogelijke worpen. Ondertussen kunt u genieten van het mooie Sallandse landschap! Mocht de bal in de sloot belanden kan u hem er altijd uithalen met een hark. Dat is pas echt het Overijsselse boerengevoel. Het klootschieten duurt gemiddeld 1 tot 2,5 uur. Dit ligt maar net aan de parcours die u kiest.

Klootschieten € 3,50 p.p. (min. 10 personen)

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds