Boeken
t/m

  Klimwand

  Als u geen hoogtevrees heeft is dit zeker een leuke activiteit om te doen: klimmen op een klimwand bij Camping Heino. Aan de overkant van de camping ligt een kleine recreatieplas. Bij deze plas staat ook een 8 meter hoge klimtoren. Voor een feest kunt u dit doen als activiteit onder begeleiding.

  Klimmen op de klimwand

  Op onze klimwand kunt u twee niveaus klimmen. U klimt naar boven tot een hoogte van maar liefst 9 meter! Vanaf boven heeft u een prachtig uitzicht over Camping Heino en de omgeving. Onze deskundige begeleider zorgt ervoor dat u veilig naar boven komt, maar hij/zij zorgt er ook voor dat u weer veilig beneden komt. Elke keer kunnen er 2 mensen tegelijk naar boven. Eenmaal boven op het plateau kunt u van de andere kant abseilen naar beneden. Ga de uitdaging aan! Als er genoeg tijd is kunt u beide niveaus proberen. De klimtoren is gevestigd aan de overkant van de weg bij een recreatieplas. De allerkleinsten kunnen dan zwemmen of zandkastelen bouwen. Dit arrangement duurt ongeveer 1 uur.

  Klimwand € 10 p.p. (min. 10 personen)

  Alles wat je ziet op de website over de camping heino is ook werkelijk zo, vriendelijk, behulpzaam, beleefd , super schoon, leuk amimatie team, goed onderhouden - Teunissen van Manen - Gezin met oudere kinderen