t/m
Overzichtelijk
Schaduwplaatsen
Veel speelattributen

Kleine recreatieplas

Zwemmen in natuurwater

Een ontspannen dagje aan het water op de camping in Heino. Neem je emmer, schepjes, parasol en handdoek mee. Dan ben je klaar om te gaan. Zoek de verkoeling op net als in het overdekte zwembad maar dan heerlijk buiten. De kinderen kunnen zich uren vermaken met het zand en water. Ondertussen kunt u genieten van een goed boek. Voor zon- en schaduwliefhebbers is er voldoende plek om te zitten. Meer is er niet nodig voor een dag goed vertoeven aan het water, toch?

Elk jaar een enthousiast animatie team, veel speel mogelijkheden, een overdekt zwembad en een speel vijver, veel kinderen en geschikt voor elke leeftijdsgroep. - Peppertje - kleine recreatieplas - Met jonge kinderen

Speelattributen bij het water

Urenlang vermaak

De kleine recreatieplas bevindt zich aan de overkant van de camping bij het sportveld, familieveld en de parkeerplaats. Er is sanitaire gelegenheid aanwezig. De plas is kleinschalig en rondom omgeven door zand. In het zand bevinden zich meerdere speelmogelijkheden voor de kinderen zoals een grote speelboot, glijbaan en een basket. Daarnaast is er ook een waterpomp. Water pompen, blokkades maken en geultjes naar het water toe. Het zorgt voor uren lang speelplezier.

Veiligheid voorop

De kleine recreatieplas ligt aan de overkant van de weg en niet midden op de camping. Dit biedt de veiligheid dat kinderen er niet zomaar heen kunnen lopen en er dus geen open water is op de camping. De bodem loopt langzaam af dus ook voor kleinere kinderen is het veilig. Ze kunnen onbezorgd aan de waterrand spelen. Daarnaast is het klein en erg overzichtelijk. De kwaliteit van het water wordt iedere 2 weken gecontroleerd door de gemeente. Mocht er verdenking van blauwalg zijn in het gebied, dan wordt het vaker gecontroleerd. Daarnaast controleren wij in de warme periodes iedere dag het water zelf.

Boek 2 weken zomervakantie

Heerlijk naar buiten, binnen uw begroting

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds