Boeken
t/m

  Kindvriendelijke camping

  Een heerlijk gevoel z’n Kindvriendelijke camping in Overijssel!

  Heerlijk met de kinderen op een  Dat is precies wat je zoekt als je met kinderen op vakantie gaat. Als u een Kindvriendelijk camping kindvriendelijke camping. zoekt moet u bij Camping Heino zijn.

  De vele faciliteiten die de kindvriendelijke camping heeft zorgt dat de kinderen naar hartenlust kunnen spelen. De speeltuin nodigt uit om de kinderen op de Kindvriendelijke camping naar hartenlust te laten spelen. Er staat een groot speeltoestel met veel kleur. Op de kindvriendelijke camping heeft een groot spring kussen met de kleuren rood, blauw, en geel. Verder vind u in de speeltuin van de kindvriendelijke camping een wip, voetbalspel en een levensgrote pannakooi. Hierin kunnen de kinderen op de kindvriendelijke camping lekker voetballen.

  In het seizoen kunnen op de kindvriendelijke camping de kinderen dagelijks mee met het treintje Herby. ‘S avonds om 18.30 uur rijdt Herby over de camping. Op de kindvriendelijke camping stopt Herby bij verschillende haltes over de camping om kinderen mee te nemen. In het hoogseizoen is het zo druk dat Herby wel drie keer moet rijden om alle kinderen op te halen. Dan brengt Herby de kinderen naar het theater van de kindvriendelijke camping.

  Er is op de kindvriendelijke camping een groot overdekt zwembad. Buiten bevind zich een kinderzwembad. Binnen is ook een kinderbad en een zwembad met glijbaan en borrelbank. Op de kindvriendelijke camping is een overkapte speeltuin. Als het heel warm is of wat minder weer is kunnen kinderen hier in het zand en op de speeltoestellen spelen.

  Aan de anderen zijde van de camping is een zwemplas met een zandstrandje erom heen. De kinderen kunnen hier met mooi weer zandkastelen bouwen. In het seizoen is er een animatie team op de kindvriendelijke camping. Deze vermaken de kinderen tot 12 jaar van ’s morgens 10.00 uur tot ongeveer 20.00 uur ’s avonds. Daarna gaan de kinderen op de kindvriendelijke camping heerlijk slapen.