Kamperen met het gezin
t/m

Kindvriendelijke camping

Een heerlijk gevoel z’n Kindvriendelijke camping in Overijssel!

Als ik op vakantie ga met mijn kinderen zoek ik een kindvriendelijke camping met veel faciliteiten. Een camping vind ik kindvriendelijk wanneer er animatie voor kinderen aanwezig is tijdens de vakantieperiodes. Daarnaast vind ik het belangrijk dat het park overzichtelijk en veilig is. Zodat ik met een gerust hart mijn kinderen zelf hun ding kan laten doen en ik rustig bij de caravan een kop koffie kan drinken. Ik vind het daarnaast ideaal als er een overdekt zwembad aanwezig is. Dan kunnen we namelijk tijdens alle vakantieperiodes zwemmen. Bent u nog op zoek naar een camping in Overijssel? Camping Heino is een zeer geschikte kindercamping en lees hier waarom!

Spelen naar hartenlust

Op Camping Heino vindt u vele faciliteiten die bijdragen aan een lach op het gezicht van uw kind. De overdekte speeltuin bied bij ieder weertype uitkomst. Wanneer het regent kunnen kinderen alsnog lekker spelen. Maar ook als het heel warm is spelen de kinderen in de schaduw en is het koeler. Zo kunnen de kids altijd wat doen in de buitenlucht en hoeven de niet binnen op de tablet of telefoon te gaan. Naast de overdekte speeltuin zijn er op bijna ieder veld één of meer speeltoestellen. Ook op het centrale plein is een groot speeltoestel met een aitrampoline, beachveld en een pannakooi. Jong en oud vermaakt zich hier!

Waterpret in het overdekte zwembad en de kleine recreatieplas

Met mooi en minder mooi weer kan er gezwommen worden op Camping Heino. Op onze kindvriendelijke camping zwemt u in het overdekte zwembad of in de kleine recreatieplas. Het overdekte zwembad is 1.40 meter diep en er is een grote glijbaan van 26 meter. Verder is er een kleuter- en peuterbad met een mini glijbaantje. Buiten is er nog een kleuterbad die tijdens de warme zomerdagen gevuld is. Het hele seizoen kunt u, als de temperatuur van het water het toelaat, gebruik maken van de kleine recreatieplas. In de plas staat een grote sproeier en om de plas heen ligt een klein zandstrandje. Er is een grote speelboot, een basket en waterpomp zodat de kinderen zich uren vermaken. Schaduwplekjes zijn er voldoende, dus u kunt er heerlijk liggen in de zon of schaduw.

Dagelijks animatie tijdens de vakanties

Of u nu met uw kinderen komt kamperen of een accommodatie huurt, de kinderen kunnen altijd mee doen met de activiteiten van het recreatieteam!Om 10:00 gaat de dag van start met het knutselen. In de middag zijn er altijd 2 activiteiten: sport en spel, een wat grotere activiteit en dan aan het eind van de middag is er altijd nog een wat kleiner spel. Na het eten om 18:30 is het tijd voor Herby de trein. Alle kinderen kunnen niet wachten op in te stappen. Na het rondje over de camping brengt Herby de kinderen bij het theater. De dag wordt afgesloten met een avondactiviteit voor kinderen of voor volwassenen. Volop vermaak iedere dag!

Download de brochure

Wilt u meer informatie over onze kindercamping? Download dan hieronder de brochure.

Download de brochure

Voor vragen kunt u ook altijd even contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder bij het zoeken van de juiste plaats op de camping of de accommodatie die het beste bij u past!

[caldera_form id=”CF5c06a01b9f5de”]

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds