Speeltuin voor het terras - kindvriendelijk restaurant
t/m

kindvriendelijk restaurant

Kindvriendelijk restaurant bij De Remise van Camping Heino. Gezellig met de kinderen uit eten. In De Remise wordt rekening gehouden met de kinderen. Er is een menu kaart voor de kinderen waar ze uit verschillende gerechten kunnen kiezen. Van patat, pizza, poffertjes, biefstuk tot schnitzel. Het is allemaal mogelijk in het kindvriendelijk restaurant. Kinderen krijgt een amuse vooraf. Dit is een lekkere verrassing afgestemd op kinderen.

Wat kun je nog meer eten met de kinderen in het kindvriendelijk restaurant?

Gezellig is ook om met de kinderen in het kindvriendelijke restaurant pizza’s te bakken. Er wordt op tafel een pizza oven neer gezet. Daarbij krijgt u deegballetjes, en allerlei ingrediënten om de pizza  te beleggen. Dit is tomatensaus, kaas, olijven, ananas, salami, ham, spekjes, paprika, champignons, ui, pizzakruiden. Je rolt steeds het pizza deeg balletje uit en belegd dat met wat je zelf lekker vindt. De pizza gaat in de oven op tafel en als die aan het gaar worden is maak je sinds de volgende pizza klaar. Het duurt ongeveer 7 minuten voor de pizza klaar is. Kinderen vinden het heel leuk en lekker om dit te doen. Ze eten veel omdat ze het zelf mogen maken en kiezen wat ze er op doen. Kinderen houden het zo lang uit om te zitten in het kindvriendelijk restaurant.

Als de kinderen klaar zijn kunnen ze nog lekker spelen

Tussentijds als kinderen op het eten moeten wachten kunnen ze voor het restaurant in de speeltuin spelen. U kunt een oogje in het zeil houden vanuit het restaurant of terras. En als de kinderen hier nog heel druk mee zijn kunt u nog nagenieten met koffie of thee. Zo is het niet alleen voor de kinderen maar ook voor de ouders leuk om uit eten te gaan in het kindvriendelijk restaurant.

Aarzel niet boek een diner of vakantie bij Camping Heino. mail info@camingheino.nl of bel 0572-393045

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds