Boeken
t/m

Kinderparty

Wilt u voor u kind een leuke kinderparty samen met vriendjes en vriendinnetjes

Een kinderparty voor u jarige kind!

Tegenwoordig vieren we de kinderparty niet snel meer thuis. Als u kind jarig wordt of jarig is geweest wordt er een kinderparty gegeven. Ieder kind vindt het leuk om een feestje te geven en daarbij vriendjes uit te nodigen. Het is wel de vraag wat gaan we doen. Is er iets wat de kinderen nog niet gedaan hebben of wat ze leuk vinden. Het is altijd zoeken naar de juiste kinderparty.

Wat vindt een kind leuk om te doen tijdens z’n feestje.

Wat voor type kind is het. Houdt het van spannende activiteiten of juist zo min mogelijk spektakel. Iets wat u als ouder wel weet van u kind. U kunt dan ook gericht zoeken naar de juiste kinderparty. En wilt u er ook bij eten. Wat kost het, en hoe lang duurt het. Allemaal vragen die aan de orde komen voor de kinderparty.

Bij Camping Heino kunt u een kinderparty geven.

Vooraf kunt u een kinderparty boeken bij De Remise (onderdeel van Camping Heino) U kunt een keuze maken uit een activiteit als zwemmen, klimwand beklimmen, goud zoeken, het spelen in de (overkampte) speeltuin is altijd mogelijk. Ook kunt u bij mooi weer bij het strandje met speelvijver met de kinderparty zijn. U kunt daar zelf spelen of wateractiviteiten ondernemen met de kinderen. U kunt na afloop of vooraf patat met snacks eten in de Remise, maar dit kan ook bij het strandje. Dan kan u eten meenemen.

Of wat dacht u van minipizza bakken, en zoveel eten als je wilt!

Ook een leuk idee is mini pizza bakken. Er komt dan een pizza oven op tafel. Er komen deegbolletjes die de kinderen zelf uitrollen tot pizza. Ze kunnen de pizza belegen met dat we ze lekker vinden. Bijvoorbeeld, tomaten saus, kaas, ui, paprika, champignons, spekjes, salami, ham, ananas. Op zich al een leuke activiteit om te doen, en lekker. Zo wordt de kinderparty een groot succes.