Boeken
t/m

Kinderfeestje

Laat uw kinderfeestje organiseren door De Remise!

Hoera één van de kinderen is jaren en we gaan een kinderfeestje geven. Dan komt natuurlijk de vraag: Gaan we het thuis vieren of geven we het kinderfeestje uit handen en laten we het door een ander organiseren. Een vraag die vooral de ouders bezig houdt.Voor het kind zelf maakt het meestal niet zo veel uit. Die vindt het toch al spannend om een feestje te houden.

Als u besluit het niet thuis te doen, waar dan wel?

Er zijn zoveel mogelijkheden waar u een kinderfeestje kan vieren. Er zijn tal van mogelijkheden. Waarschijnlijk ook nog wel dicht in de buurt. Maar u wilt wel een origineel feestje of in ieder geval een party wat de andere kinderen van de klas nog niet hebben gedaan.

U kunt bij Camping Heino een kinderfeestje geven

Het is mogelijk om bij Camping Heino een kinderfeestje te geven van eind maart tot eind september.  Als de camping dicht gaat stoppen ook de activiteiten. Wat kunt u zoal doen. Het kinderfeestje kan beginnen met ranja en cadeautjes uitpakken, maar dat kan ook thuis. Daarna een activiteit als zwemmen, goud zoeken, klimmen, spelen in de speeltuin en daarna patat met snacks eten, of minipizza bakken. Zoveel als je er op kan. Aan het einde van de middag is iedereen moe en voldaan. Iedereen gaat weer huiswaarts, en u heeft zelf niets aan het feestje hoeven doen.

U kunt gebruik maken van de speeltoestellen en natuurwater met zandstrandje

Als u het kinderfeestje bij Camping Heino geeft kunt u bij mooi weer lekker bij het natuurwater aan de overzijde bij de camping vertoeven. Met lekker veel zand. U kunt zelf een spel bedenken, maar meestal is dat niet eens nodig.