Kamperen met het gezin
t/m

kindercamping nabij Zwolle

Gezellig een kindercamping nabij Zwolle in Overijssel, dus er tussen uit

 

Ja, je vind een kindercamping nabij Zwolle. In Overijssel vind je er talloze. Camping Heino valt onder de kindercamping nabij Zwolle. Wat kan je verwachten bij kindercamping nabij Zwolle. Er zijn veel faciliteiten .

Ook voor de allerkleinste een speelplek!

De kindercamping nabij Zwolle is Camping Heino, heeft een peuterexpress. Hier kunnen kinderen vanaf 1 jaar tot 4 jaar spelen. Er is een speel kasteel, er zijn allemaal losse speeltjes aanwezig. Een bankje voor de ouders om te relaxen. De kindercamping nabij Zwolle heeft een knutsel ruimte voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Hier kunnen kinderen in de vakantie en op de zaterdagen als de camping open is knutselen. In de vakantie periode is op de kindercamping nabij Zwolle een animatie team aanwezig op Camping Heino.

Gezellig z’n animatie programma op een kindercamping

Zij verzorgen een uitgebreid animatie programma voor kindercamping nabij Zwolle. Dit is van knutselen tot balspellen zoals, slagbal, voetbal, tafeltennis en pannakooi voetbal. Er word op kindercamping nabij Zwolle is ook bingo voor de kinderen. Iets wat altijd populair is. Er zijn bij de bingo op kindercamping nabij Zwolle leuke en mooie prijzen te winnen. Van viltstiften tot een opblaas boot of een skate-bord.

Het kinder sanitair op de kindercamping

Op kindercamping nabij Zwolle is kinder sanitair aanwezig. Kinderen vinden het bovendien leuk om op een kleine wc. te gaan, en niet op hun tenen te staan om de handen te kunnen wassen.

Onze leuke eekhoorn Cootje op de kindercamping

Op Camping Heino is Cootje actief. De grote eekhoorn die met de kinderen op de foto gaat. Mee gaat naar het theater, en zelfs mee danst in het theater. Hij vind het leuk en fijn om geknuffeld te worden. Als de camping open gaat komt hij weer uit z’n winterslaap. Hij heeft een eigen vaste slaapplek op de kindercamping nabij Zwolle

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds