Kamperen met het gezin
t/m

Kindercamping

Naar de leukste kindercamping in Overijssel? Op onze kindercamping zullen

uw kinderen zich geen moment vervelen. Onze camping biedt alle faciliteiten om uw kinderen te vermaken. Ze kunnen heerlijk zwemmen in ons overdekte zwembad met glijbaan, klauteren op onze speeltoestellen of meedoen aan onze activiteiten van het recreatieteam.

Wat mogen uw kinderen niet missen op onze camping?

Binnenzwembad, met diverse baden inclusief een kleuter- en peuterbad.Buitenzwembad met waterspeeltoestel speciaal voor kinderen. Natuurvijver met zandstradje om de vijver. Speelvelden om te sporten (o.a. voetbal en beach volleybal).

Iedere dag van de vakantie is er animatie voor de kinderen!

Lekker knutselen met vriendjes en vriendinnetjes op de kindercamping. Leuke knutsels maken om mee naar de caravan te nemen. Misschien wordt je wel verkozen om voorin bij  Herby het treintje mee te mogen.  Je mag bellen bij iedere halte waar Herby stopt. Je mag dan speciale kleding aan en bij het theater mag je mee dansen. Wie wil dat nu niet bij de kindercamping. Bij het theater beleven ze allerlei leuke avonturen.

Wat wordt er nog meer gedaan voor de kinderen?

Er is ook sport en spel bij de kindercamping. Iedere middag wordt er een spel gedaan. Ook in de avond zijn er gezellige activiteiten. Wat denk je van cup cake versier wedstrijd, of disco zwemmen, levend stratego, broodjes bakken of marh mallows. Allemaal leuke activiteiten op de kindercamping.

Uit eten op de kindercamping

Lekker uit eten in het restaurant. Er zijn lekkere kindermenu’s en je krijgt vooraf een kinder amuse. Hoe leuk is dat! Tijdens het wachten op het eten kun je snel even in de speeltuin spelen. Deze is voor het restaurant van de kindercamping.

Aarzel niet en boek een vakantie bij de leukste kindercamping van Overijssel!

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds