Boeken
t/m
 • Gemiddelde plaats 120M² door ANWB vastgesteld
 • Speeltoestel op bijna ieder veld
 • privé sanitair mogelijk

Kamperen

Kamperen op Camping Heino, gezellig in het mooie Overijssel!

Als u een caravan, camper of tent heeft wilt u kamperen. Dat is logisch. Maar kamperen is meer. Het gaat om plezier. Samen zijn. Ontspanning. Een vakantie om met een goed gevoel op terug te kijken. Samen met uw gezin of met elkaar. De ruimte op de velden, 10 ampère stroom, waterkraan en vuilwaterafvoer zijn het woord comfort waardig. Wie weet ervaart u dat straks zelf. Niet alleen het kamperen, maar vooral de mensen en de reuring dragen bij aan het echte kampeergevoel.

Download de brochure Download de brochure voor senioren en opa en oma

Dit kunt u bij ons verwachten tijdens uw verblijf:

 • Ruime kampeerplaatsen van 100m2 tot 140m2;
 • 10 ampère stroom;
 • T.v. signaal;
 • Eigen watertappunt;
 • Eigen riool afvoer punt;
 • Speeltoestellen op (bijna) ieder veld;
 • Wifi (tegen betaling op uw plaats);
 • Honden zijn toegestaan op ieder veld;
 • Recreatie programma voor kinderen en voor senioren;
 • De camping beschikt over goed verwarmd verzorgd sanitairgebouwen. Alle sanitaire voorzieningen (warm water, douche, toilet) liggen op korte loopafstand van iedere plaats.
Boek een kampeerplaats

Overzichtelijk en groen

De auto naast de caravan of op de centrale parkeerplaats. Een open veld of haagjes tussen de plaatsen. Bruin bakken in de zon of juist een schaduwrijke plaats. Waar gaat uw voorkeur naar uit? U heeft voldoende keus. Omringd door groen, vogels en gezelligheid. In het voorseizoen kan u verrast worden door eekhoorntjes die de tent voorbij rennen. Naast de dieren uit de natuur is de hond bij ons ook welkom. Op ieder veld.

Volop vermaak voor kinderen

Op bijna ieder veld staan speeltoestellen zodat de kinderen kunnen klimmen en klauteren. Zo kunt u vanuit uw luie stoel de (klein)kinderen in de gaten houden. Dat is toch echt genieten? Maar ook met minder mooi weer kunnen ze hun energie kwijt. Razen en schommelen in de overkapte speeltuin of een bommetje maken in het overdekte zwembad. Favoriet bij de kinderen? De grote glijbaan in het zwembad! Of toch spelen in het zand bij de recreatieplas? De centrale speeltuin ligt voor het terras. Als het eten wordt geserveerd kunnen de kids aanschuiven. ‘We hadden niet gedacht dat we hier zo lekker konden eten’ is wat gasten ons vaak vertellen. Om half 7 komt Herby de trein langs. Een rondje rijden in de trein, muziek aan en Izzy, Elle en Otto van de animatie mee. Wat willen ze nog meer? Ook overdag verzorgt het team vol enthousiasme activiteiten voor kinderen t/m 12 jaar. De hele vakantie vergeten in uw agenda te kijken? De vakantie zit er nu echt op.

Uw kampeervakantie boeken

Wilt u graag komen kamperen? Dan kunt u altijd boeken via de website! Natuurlijk kunt u altijd contact met ons opnemen als u meer informatie wilt.

Brochure ontvangen?

Zet nu uw vakantie vast bij Camping Heino! Bent u benieuwd naar onze camping en wat u allemaal kunt beleven? Download dan hier vast de brochure. Deze kunt u via de mail of telefonisch ook altijd aanvragen. Lees hier meer!

Vul het formulier hieronder in

Geef aan welke brochures u wilt ontvangen en geef uw e-mailadres opTwee dagen hebben we er gestaan op de camping. Het zag er allemaal perfect uit, de grasvelden, de paden en het sanitair. - Mevrouw Ram - Gereisd met partner