Boeken
t/m
 • Gemiddelde plaats 120 m2 door ANWB vastgesteld
 • Speeltoestel op bijna ieder veld
 • privé sanitair

Kamperen

Kamperen bij Camping Heino, gezellig in het mooie Overijssel!

Bij Camping Heino bent u aan het juiste adres wanneer u heerlijk wilt kamperen. Gezinnen met jonge kinderen tot 12 jaar en senioren beleven bij ons een heerlijke vakantie. Alle kampeervelden zijn overzichtelijk ingedeeld en hebben 10 ampère stroom, waterkraan en vuilwaterafvoer. De kampeerplaatsen zijn ruim van opzet en beschut tussen de bomen en struiken. Daardoor kunt u kamperen is alle rust. Maar door alle faciliteiten, andere gasten en animatie is er ook genoeg roering.

Download de brochure Download de brochure voor senioren en opa en oma

Dit kunt u bij ons verwachten tijdens uw verblijf!

 • Ruime kampeervelden van <100m2 tot 140m2;
 • 10 ampére stroom;
 • T.v. signaal;
 • Eigen watertappunt;
 • Eigen riool afvoer punt;
 • Speeltoestellen op (bijna) ieder veld;
 • Wifi (tegen betaling op de camping);
 • Honden zijn toegestaan;
 • Recreatie programma voor kinderen en voor senioren;
 • De camping beschikt over goed verwarmd verzorgd sanitairgebouwen. Alle sanitaire voorzieningen (warm water, douche, toilet). Het sanitair ligt op korte loopafstand van iedere plaats.
Boek een kampeerplaats

Kamperen in de natuur

Op de camping staan weinig hoge bomen waardoor u mooie ruime zonneplaatsen heeft! Voor tijdens de hete zomerdagen zijn er natuurlijk wel voldoende schaduwplaatsen. Op enkele velden zijn de plaatsen van elkaar gescheiden door haagjes en andere velden zijn helemaal open. De hond is welkom maar moet op het park wel aangelijnd zijn. De velden zijn autovrij waardoor ze veilig zijn voor de kids. Ook geeft dit meer rust en ruimte op de velden. Daarvan zijn er 2 uitgezonderd. U verblijft in een schitterend natuurlandschap en bent omringd door groen, vogels en andere natuurverschijnselen! In het laagseizoen kan het zo rustig zijn dat u alleen vogels hoort en de eekhoorntjes voor de tent langslopen terwijl het tijdens de vakantie juist bruist op de camping.

Volop vermaak voor kinderen

Voor de kinderen (tot twaalf jaar) zijn er verschillende speelplekken op de camping. De kinderen kunnen zich uren vermaken in de zandbakken en op de speeltoestellen. Ook is er een air trampoline. Op bijna ieder kampeerveld is een speelplek voor de kinderen! Vanaf uw kampeerplaats kunt u heerlijk genieten en de kinderen in de gaten houden. Bij minder mooi weer kunnen de kinderen in de overkapte speeltuin spelen, of het binnenzwembad in plonsen. Vanaf het terras heeft u uitzicht op de centrale speelplaats. Daardoor kunt u genieten van een drankje en ondertussen ook van de kids. Als ze uitgeraasd zijn, kunt u in De Remise terecht voor een heerlijk diner. Ook zijn er speciale kindermenu’s voor de allerkleinste. Tijdens de vakanties verzorgt ons animatieteam een spetterend recreatieprogramma met veel wisselende activiteiten. Van ’s ochtends tot in de avond kunnen de kinderen meedoen met leuke spellen, knutselactiviteiten en veel meer!

Uw kampeervakantie boeken

Wilt u graag komen kamperen? Dan kunt u altijd boeken via de website! Natuurlijk kunt u altijd contact met ons opnemen als u meer informatie wilt.

Brochure ontvangen?

Zet nu uw vakantie vast bij Camping Heino! Bent u benieuwd naar onze camping en wat u allemaal kunt beleven? Download dan hier vast de brochure. Deze kunt u via de mail of telefonisch ook altijd aanvragen. Lees hier meer!

Vul het formulier hieronder in

Geef aan welke brochures u wilt ontvangen en geef uw e-mailadres opTwee dagen hebben we er gestaan op de camping. Het zag er allemaal perfect uit, de grasvelden, de paden en het sanitair. - Mevrouw Ram - Gereisd met partner