Ons doel is uw thuisgevoel – fam van der Burg

Boeken
t/m

Kamperen

Bij Camping Heino bent u aan het juiste adres wanneer u heerlijk wilt kamperen. Gezinnen met jonge kinderen tot 12 jaar en senioren beleven bij ons een heerlijke vakantie. Alle kampeervelden zijn overzichtelijk ingedeeld en hebben 10 ampère stroom, t.v aansluiting en water. De kampeerplaatsen zijn ruim van opzet en beschut tussen de bomen en struiken. Daardoor kunt u kamperen is alle rust. Maar door alle faciliteiten, andere gasten en animatie is er ook genoeg roering.

Wat kunt u bij ons verwachten!

  • Ruime kampeervelden van <100m2 tot 140m2;
  • 10 ampére stroom;
  • T.v. signaal;
  • Eigen watertappunt;
  • Eigen riool afvoer punt;
  • Wifi (tegen betaling op de camping);
  • Honden zijn toegestaan;
  • Recreatie programma voor kinderen en voor senioren;
  • De camping beschikt over goed verwarmd verzorgd sanitairgebouwen. Alle sanitaire voorzieningen (warm water, douche, toilet).

Kamperen in de natuur

U kunt bij ons kiezen voor een kampeerplaats in de ochtend zon, avond zon of hele dag zon! De hond is welkom maar moet op het park wel aangelijnd zijn. De velden zijn autovrij waardoor ze veilig zijn voor de kids. Ook geeft dit meer rust en ruimte op de velden. Daarvan zijn er 2 uitgezonderd. U verblijft in een schitterend natuurlandschap en bent omringd door allerlei faciliteiten die een kampeervakantie zo geweldig maken!

Voor de kinderen (tot twaalf jaar) zijn er verschillende speelplekken gemaakt met onder andere schommels, glijbanen en meer. De kinderen kunnen zich uren vermaken in de zandbakken en op de speeltoestellen. Ook is er een air trampoline. Op ieder kampeerveld is een speelplek voor de kinderen! Vanaf uw kampeerplaats kunt u heerlijk genieten en de kinderen in de gaten houden. Bij minder mooi weer kunnen de kinderen in de overdekte speeltuin spelen, of het overdekte zwembad. Vanaf het terras heeft u uitzicht op de centrale speelplaats. Daardoor kunt u genieten van een drankje en ondertussen ook genieten van de kids. Als ze uitgeraasd zijn, kunt u in De Remise terecht voor een heerlijk diner. Ook zijn er speciale kindermenu’s voor de allerkleinste.

Twee dagen hebben we er gestaan op de camping. Het zag er allemaal perfect uit, de grasvelden, de paden en het sanitair. - Mevrouw Ram -
Contactgegevens Camping Heino
Schoolbosweg 10
8141 PX HEINO

Tel: 0572 - 391 564
E-mail: info@campingheino.nl