kamperen in juni - 55- plussers - kamperen in Overijssel
t/m

Kamperen voor 55 plussers

Een blijvend groeiende doelgroep zijn de 55 plussers. Op Camping Heino zijn wij bezig om meerdere doelgroepen een geweldige vakantie te kunnen bezorgen. Voor 55 plussers hebben wij een speciaal levensgenieters arrangement. Vooral in de maanden juni en september is Camping Heino druk bezocht door 55 plussers voor kamperen. Er wordt op de doordeweekse dagen iedere dag een activiteit georganiseerd. Dus houdt u van kamperen? Kom dan eens kijken bij Camping Heino.

55+ levensgenieters arrangement

Kamperen voor 55 plusser wordt steeds populairder. Op Camping Heino hebben wij een speciaal arrangement voor de levensgenieters. Bij dit arrangement betaald u slechts € 20 per nacht voor 2 personen. Dit is inclusief de auto op het park en eventueel huisdieren. Daarnaast krijgt u voor die prijs ook 4 vers afgebakken broodjes en een krant in de ochtend. Zo kunt u heerlijk voordelig kamperen. Als u kleinkinderen heeft zijn ze van harte welkom. Het leuk is dat u niet eens voor de kleinkinderen hoeft te betalen. Ze kunnen gratis met opa en oma mee op vakantie of komen logeren.

Prachtige omgeving

De omgeving van Camping Heino is uitermate geschikt voor fietsen of wandelen. Vanaf de camping lopen er prachtige wandelroutes en kunt u verschillende routes langs fietsknooppunten fietsen. Daarnaast is Camping Heino een goede uitvalsbasis om te omgeving te verkennen. Het is centraal gelegen tussen de Hanzesteden Zwolle en Deventer. Vooral tijdens het kamperen voor 55 plussers zijn dit aantrekkelijke uitstapjes. Ook zijn er in de omgeving veel landgoederen, natuurgebieden en musea te vinden. Ter afwisseling kunt u ook een bootje huren en door de grachten van Zwolle varen. U kunt bijvoorbeeld zelf iets huren of op een rondvaartboot meevaren en meer te weten komen over de prachtige stad.

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds