Boeken
t/m
NIEUW 2021: 8 plaatsen met privé sanitair erbij
  • Eigen douche, toilet en wastafel
  • Luxe kamperen
  • Douche met mengkraan

Kamperen met privé sanitair

Kamperen met privé sanitair naast de caravan

Tegenwoordig zijn campings in Nederland al van veel luxe voorzien, zo ook onze camping met privé sanitair. Een kampeervakantie in Overijssel brengt nog het echte nostalgische vakantiegevoel met zich mee. Heerlijk buiten in de natuur maar toch kamperen in luxe met privé sanitair. Camping Heino is een ruim opgezette camping met veel groen waar kamperen in luxe zeker kan. De comfort plus plaatsen zijn namelijk voorzien van 10 ampère stroomvoorziening, een eigen riool afvoer punt, en eigen watertappunt. Bovendien zijn er enkele plaatsen met privé sanitair. Hoe fijn is dat! Zo ervaart u op Camping Heino echt het kampeergevoel maar met het luxe van privé sanitair zodat u niet naar het toiletgebouw hoeft te lopen.

Boek privé sanitair

Privé sanitair

Er zijn op Camping Heino 6 plaatsen met privé sanitair. Deze plaatsen zijn allemaal gevestigd op het veld de ‘Vlier’. In 2021 worden dat 14 plaatsen in totaal. Op de ‘Beuk’ komen er 8 extra plaatsen met privé sanitair. Privé sanitair houdt in dat u een eigen sanitaire voorzieningen naast u op de plaats heeft. U hoeft niet naar een toiletgebouw te lopen, want het sanitair staat bij u op de plek. In de unit heeft u de beschikking over een eigen douche, toilet en wastafel met spiegel. De plaatsen zijn erg ruim waardoor er voldoende ruimte over blijft voor de caravan en eventueel een bijzettent. De prijs voor het sanitair bij het kamperen per dag is € 12,00,-. Voor meer prijsinfo kunt u altijd even kijken op de prijslijst.

Luxe en gemak

Het privé sanitair zorgt voor veel luxe en gemak. Zo heeft u altijd warm water direct bij uw caravan. Ook om af te wassen hoeft u dus niet met uw teiltje naar het toiletgebouw te lopen. Net zoals voor het tandenpoetsen of al u ’s nachts naar de wc moet. Dit maakt het gemak voor vele mensen erg groot.

Download de brochure

Contactformulier

Voor vragen kunt u altijd ons contactformulier invullen en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Geweldig je eigen wastafel waar je zelfs je afwas kunt doen en dan niet te vergeten je eigen douche dit is zeker aan te raden, heerlijke douche met fijne straal - Huisman van kuik - Familie met jonge kinderen