Kamperen met privé sanitair in Overijssel
t/m
Eigen douche, toilet en wastafel
Verwarmd
Comfortplaats
Geweldig je eigen wastafel waar je zelfs je afwas kunt doen en dan niet te vergeten je eigen douche dit is zeker aan te raden, heerlijke douche met fijne straal - Huisman van kuik - Familie met jonge kinderen

Luxe, comfort en gemak

Alles naast de deur

De luxe van privé sanitair naast de caravan. Tegenwoordig lijkt het steeds belangrijker te worden. De luxe wordt niet meer als overbodig maar als prettig ervaren. Een kampeervakantie in Overijssel brengt nog het echte nostalgische vakantiegevoel met zich mee. Heerlijk buiten in de natuur. Zo ervaart u op Camping Heino echt het kampeergevoel maar met het luxe van privé sanitair zodat u niet naar het toiletgebouw hoeft te lopen. De comfort plus plaatsen zijn namelijk voorzien van 10 ampère stroomvoorziening, een eigen riool afvoer punt en eigen watertappunt.

De units zijn ruim. Onder de wasbak is er voldoende ruimte om spullen op te bergen. Ook op de plaats houdt u nog voldoende ruimte over voor de caravan. De plaatsen zijn minimaal nog 8 tot 10 meter breed naast de unit. Voor de caravan heeft u nog veel ruimte.

Beschikbaarheid en prijzen

Douchestoel

In de units op de Vlier zit een opklapbaar douche zitje. De unit is niet toegankelijk met een rolstoel, maar als u minder te been bent biedt het uitklapbare zitje uitkomst.

Verwarmd

In het voor- en naseizoen kan het soms frisser zijn. Dan is het heerlijk dat de units verwarmd worden. Op de Vlier met vloerverwarming en op de Beuk met een warmteplaat in het plafond.

Speeltoestel op het veld

Op het veld Vlier staat een speeltoestel voor iets oudere kinderen (6+). Het speeltoestel op de Beuk is voor jongere kinderen. De velden zijn beide autovrij.

Alle gemakken van thuis

Maar toch het gezellige campinggevoel

Er zijn op Camping Heino 6 plaatsen met privé sanitair op de Vlier en 8 plaatsen op de Beuk. Privé sanitair houdt in dat u een eigen sanitaire voorzieningen naast u op de plaats heeft. U hoeft niet naar een toiletgebouw te lopen, want het sanitair staat bij u op de plek. In de unit heeft u de beschikking over een eigen douche, toilet en wastafel met spiegel. De plaatsen zijn erg ruim waardoor er voldoende ruimte over blijft voor de caravan en eventueel een bijzettent. De prijs voor het kamperen met privé sanitair in 2022 is per dag is € 14,00 en de weekprijs is € 95,00. Voor meer prijsinfo kunt u altijd even kijken op de prijslijst. Op de plaats heeft u:

10 ampère stroom

Tv aansluiting

Waterkaan

Eigen rioolafvoer

Volop plezier van alle faciliteiten

Kamperen gaat om plezier, samen zijn en ontspanning. Samen met elkaar of met het hele gezin. Een vakantie met herinneringen voor het leven. Wie zwemt het snelste in het overdekte zwembad en wie springt het hoogst op de airtrampoline? Favoriet bij vele kinderen is de kleine recreatieplas met de vele speeltoestellen. Mocht het minder mooi weer zijn, dan biedt de overdekte speeltuin uitkomst. Wie weet lopen de jongens en meiden van het animatieteam nog wel voorbij met het programma voor die week. Laat u verrassen door het heerlijke eten in ons restaurant of een menu bij de snackbar. Plof lekker neer en geniet van even helemaal.. niets! Vergeet ook zeker niet de omgeving te verkennen. De natuur zal u versteld doen staan wat Overijssel allemaal te bieden heeft.

Komt u ook genieten van een vakantie in Overijssel?

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds