Kamperen met kleine kinderen
t/m

Kamperen met kleinkinderen in Overijssel

Kamperen met kleinkinderen in Overijssel

Boek nu een gezellige vakantie bij Camping Heino in Overijssel!

Zin in een gezellige vakantie dan is kamperen met kleinkinderen in Overijssel heerlijk. U kunt gebruik maken van vele faciliteiten van de camping. Er zijn veel kinderen waar ze snel vriendje mee zullen zijn. Dan kunnen de kleinkinderen met de recreatie mee doen. Hier worden altijd leuke dingen gedaan. Zoals knutselen, sport en spel, broodjes bakken, klimmen, speurtochten, levend stratego en nog veel meer. Als je het leuk vind om naar theater te kijken moet je kamperen met kleinkinderen in Overijssel.

Voor opa en oma is er genoeg te doen. Wat dacht u van lekker zwemmen met de kleinkinderen. Er is een groot overdekt zwembad met een glijbaan. Kamperen met kleinkinderen in Overijssel is zo veel leuker. Ook is het leuk om een potje jeu de boules te spelen met de kinderen. Samen eten koken, als ze dat leuk vinden. Of samen uit eten op de camping in restaurant De Remise. Je kan daar heerlijk eten. Tussentijds kunnen de kleinkinderen spelen in de speeltuin. Dan duurt het wachten op eten helemaal niet lang. De ouderen kunnen even lekker bijkletsen.

Je kan in Overijssel heerlijk fietsen, er is onderweg van alles te zien!

Met de kleinkinderen lekker er op uit. Fietsen in het Sallandse landschap. Je ziet onderweg veel koeien, schapen, geiten. Het gaat bijna bijzonder worden, weilanden met dieren. Kamperen met kleinkinderen in Overijssel is daarom al leuk. Er zijn ook boerderijen waar je aan kan gaan. Deze verbouwen streekproducten. je kan daar de producten kopen. Vaak mogen de kinderen kijken hoe het gaat. Het is leerzaam om spelenderwijs kennis te maken met het eten.

Bent u nieuwsgierig geworden kom gerust langs om een kijkje te nemen op onze gemoedelijke camping. Wij helpen u graag naar het zoeken van je juiste plaats voor u.

Download de brochure

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds