Kamperen met kleine kinderen
t/m

Kamperen met kleine kinderen

Bij Camping Heino kunt u gerust kamperen met kleine kinderen

Boek uw vakantie bij Camping Heino en kom kamperen met uw kleine kinderen. Onze camping is geschikt voor kinderen tot twaalf jaar.

Onze camping is uitermate geschikt om te kamperen met kleine kinderen. Voor kinderen bieden wij vele leuke activiteiten. Uw kinderen kunnen zich uren vermaken in ons prachtige overdekte zwembad met glijbaan! Kamperen met kleine kinderen was nog nooit zo leuk! Uw kinderen zullen de leukste vakantie ooit beleven. Bij Camping Heino bieden wij een geweldig animatieprogramma. Uw kinderen kunnen meerijden met Poco & Loco op Herby de dromentrein en vele avonturen beleven met Cootje en haar vriendjes. Tijdens het kamperen met uw kleine kinderen beginnen de ochtenden met samen knutselen. Uw kinderen zullen de meest mooie en gekke knutselwerkjes maken.

Ook organiseert het animatieteam vele sport en spel activiteiten voor jong en oud. U kunt hierbij denken aan een partijtje voetbal, vossenjacht, apenkooien, bingo of een echte griezeltocht. Ook kunt u tijdens het kamperen met uw kleine kinderen genieten van leuke shows, musicals, verkiezingen en de playbackshow.

Natuurlijk kunt u tijdens het kamperen met kleine kinderen op onze camping ook heerlijk eten samen met uw kinderen. Vanaf het terras en vanuit het restaurant kunt u uw kinderen in de gaten houden wanneer zij aan het spelen zijn op de geweldige speeltoestellen. Ook is er speciaal voor de kinderen een kindermenu. Uw kinderen worden niet vergeten tijdens het kamperen met kleine kinderen.

Camping Heino is ook een uitstekende uitvalsbasis voor geweldige uitstapjes met uw kinderen. Zo ligt bijvoorbeeld Avonturenpark Hellendoorn op slechts 15 km afstand van de camping. Hierdoor wordt kamperen met kleine kinderen nog leuker!

Kamperen met uw kleine kinderen is bij Camping Heino het leukst! Uw kinderen zullen zeker genieten van de vakantie en wanneer uw kinderen genieten, geniet u toch ook?

Kom daarom kamperen met uw kleine kinderen bij Camping Heino!

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds