kamperen met kinderen in Overijssel
t/m

Kamperen met kinderen in Overijssel

Kamperen met kinderen in Overijssel, een geweldige ervaring

Boek uw vakantie bij Camping Heino en kom kamperen met kinderen in Overijssel. Onze camping is geschikt voor kinderen tot twaalf jaar.

Onze camping is zeker geschikt om te kamperen met kinderen in Overijssel. Voor kinderen bieden wij vele leuke activiteiten en een geweldig programma. Uw kinderen kunnen zich uren vermaken in ons prachtige overdekte zwembad met glijbaan! Kamperen met kinderen in Overijssel was nog nooit zo leuk! Uw kinderen zullen deze vakantie nooit vergeten. Bij Camping Heino bieden wij een geweldig animatieprogramma. Uw kinderen kunnen meerijden met Poco & Loco op Herby de dromentrein en vele avonturen beleven met Cootje en haar vriendjes. Tijdens het kamperen met kinderen in Overijssel beginnen de ochtenden met samen knutselen. Uw kinderen zullen de meest mooie en gekke knutselwerkjes maken. U mag hier natuurlijk bij helpen!

Ook organiseert het animatieteam vele sport en spel activiteiten voor alle leeftijden. U kunt hierbij denken aan een partijtje voetbal, vossenjacht, apenkooien, bingo of een echte griezeltocht. Ook kunt u tijdens het kamperen met kinderen in Overijssel genieten van leuke shows, musicals, verkiezingen en de playbackshow.

Natuurlijk kunt u tijdens het kamperen met kinderen in Overijssel op onze camping ook heerlijk eten samen met uw kinderen. Vanaf het terras en vanuit het restaurant kunt u uw kinderen in de gaten houden wanneer zij aan het spelen zijn op de geweldige speeltoestellen. Ook is er speciaal voor de kinderen een kindermenu. Uw kinderen worden natuurlijk niet vergeten tijdens het kamperen met kinderen in Overijssel.

Camping Heino is ook een uitstekende uitvalsbasis voor geweldige uitstapjes met uw kinderen. Zo ligt bijvoorbeeld Avonturenpark Hellendoorn op slechts 15 km afstand van de camping. Hierdoor wordt kamperen met kinderen in Overijssel nog leuker!

Kamperen met kinderen in Overijssel is bij Camping Heino het leukst! Uw kinderen zullen zeker genieten van de vakantie en wanneer uw kinderen genieten, geniet u toch ook?

Kom daarom kamperen met kinderen in Overijssel bij Camping Heino!

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds