Hondencamping in Overijssel - Camping Heino
t/m
Op ieder veld toegestaan
Uitlaat laan van 1,5 km
Veel wandelgebieden

Kamperen met de hond in Overijssel

Als u een hond heeft wilt u deze natuurlijk niet thuis laten tijdens de vakantie. Kamperen met de hond maakt het gezin pas compleet. Bij Camping Heino kunt u uitstekend kamperen met de hond. Honden zijn namelijk op ieder veld toegestaan. U mag maximaal 2 honden meenemen. Bij de caravan dient de hond aangelijnd te zijn. Daarbij moet u rekening houden met de medekampeerders. Ook wanneer u over de camping loopt dient uw hond aangelijnd te zijn.

In onze accommodaties zijn geen honden toegestaan. Het is ook niet mogelijk om de hond mee te nemen en deze in het schuurtje te laten slapen of daar een kennel neer te zetten. Ook andere huisdieren zijn niet toegestaan in onze accommodaties.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen

Maximaal 2 honden

Het is toegestaan om maximaal 2 honden per kampeerplaats mee te nemen. De honden dienen op de velden en het terrein van de camping aangelijnd te zijn.

Uitlaat laan

De uitlaat laan ligt aan de overkant van de camping en is 1,5 km lang. Hier mag de hond los lopen. Een mooie stukje langs de weilanden en een heel klein stukje bos.

Prachtige wandelomgeving

In de omgeving zijn onwijs veel mooie gebieden om te wandelen met de honden. Van een grote zandverstuiving tot aan heuvelgebied en bossen.

Prachtige omgeving voor een vakantie met de hond

De leukste wandelgebieden

Wanneer u komt kamperen met de hond op Camping Heino kunt u natuurlijk ook wandelen in de prachtige omgeving van de camping. Door de bosrijke omgeving wordt kamperen met hond een groot succes. Wandel samen met uw hond door het prachtige coulisselandschap en geniet van de bossen en uitgestrekte natuur! Op korte afstand van de camping liggen de prachtige natuurgebieden Lemelerberg en Sallandse Heuvelrug. Hier mogen de honden los door de bossen lopen. Naast dat het voor de honden heerlijk is, is het voor u ook een prachtig gezicht. In Heino zijn ook meerdere bossen om met de hond te wandelen. Ontdek ook de Sahara in Ommen. Een 20 hectare grote zandverstuiving. Honden lopen hier aangelijnd.

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds