Boeken
t/m
  • Op alle kampeervelden toegestaan
  • Uitlaatlaan van 1,5 km
  • Prachtige wandelomgeving

Kamperen met hond

Kamperen met hond op Camping Heino in Overijssel

Als u een hond heeft wilt u deze natuurlijk niet thuis laten tijdens de vakantie. Kamperen met de hond maakt het gezin pas compleet. Bij Camping Heino kunt u uitstekend kamperen met de hond. Honden zijn namelijk op ieder veld toegestaan. U mag maximaal 2 honden meenemen. Bij de caravan dient de hond aangelijnd te zijn. Daarbij moet u rekening houden met de medekampeerders. Ook wanneer u over de camping loopt dient uw hond aangelijnd te zijn.

Hondenuitlaat laan 

Aan de overkant van de camping, bij de parkeerplaats, ligt een uitlaatlaan voor de honden. Deze laan is 1,5 kilometer lang. Hier mogen de honden los lopen. Een klein stukje van de route gaat door een bosstrook. Langs de route vindt u meerdere palen met hondenpoepzakjes en prullenbakken. U bent verplicht op het netjes achter te laten. Ook op de camping staat er één paal met hondenpoepzakjes en een prullenbak erbij.

Prachtige omgeving voor een vakantie met de hond

Wanneer u komt kamperen met de hond op Camping Heino kunt u natuurlijk ook wandelen in de prachtige omgeving van de camping. Door de bosrijke omgeving wordt kamperen met hond een groot succes. Wandel samen met uw hond door het prachtige coulisselandschap en geniet van de bossen en uitgestrekte natuur! Op korte afstand van de camping liggen de prachtige natuurgebieden Lemelerberg en Sallandse Heuvelrug. Hier mogen de honden los door de bossen rennen. Naast dat het voor de honden heerlijk is, is het voor u ook een prachtig gezicht. In Heino zijn ook meerdere bossen om met de hond te wandelen.

Boek een kampeerplaats met hond

Honden niet toegestaan in accommodaties

In onze accommodaties zijn geen honden toegestaan. Het is ook niet mogelijk om de hond mee te nemen en deze in het schuurtje te laten slapen of daar een kennel neer te zetten. Ook andere huisdieren zijn niet toegestaan in onze accommodaties.

Alles wat je ziet op de website over de camping heino is ook werkelijk zo, vriendelijk, behulpzaam, beleefd , super schoon, leuk amimatie team, goed onderhouden - Teunissen van Manen - Gezin met oudere kinderen