t/m
Verharde plaatsen met gras
Serviceplaats voor campers
Campers toegestaan op de velden

Kamperen met de camper in Overijssel

Camperplaatsen of op de kampeervelden

Een camper is het ideale kampeermiddel. Naast het rondtrekken kunt u de camper ook makkelijk neerzetten en heeft u alles snel gereed voor een heerlijke nacht kamperen. Bent u op zoek naar een camping om één nacht te verblijven? Of gaat u liever een week op vakantie met de camper? Aan beide wensen kunnen wij voldoen.

Snel en makkelijk een nacht verblijven op de camperplaats. Of kiest u om op een kampeerveld te staan tussen alle andere caravans. Het is maar net waar u van houdt. In beide gevallen kunt u uw hele verblijf gebruik maken van alle faciliteiten van de camping. De camper plaatsen in Overijssel bij Camping Heino zijn rustig gelegen aan een bosrand waardoor u ultiem vakantiegevoel ervaart. Als u meer de drukte wilt opzoeken kunt u kiezen voor de kampeervelden.

Bekijk de beschikbaarheid

Prachtige omgeving

De omgeving is het ontdekken waard. Parkeer de camper en pak de fiets of trek de wandelschoenen aan. De vele fiets- en wandelroutes leiden u door de omgeving.

Dicht bij de winkels

Onze camping ligt op iets minder dan 3,5 km van het centrum. U kunt dus makkelijk op de fiets boodschappen doen en naar een terrasje.

Huisdieren welkom

Niet alleen op onze camping maar ook op de camperplaatsen zijn huisdieren welkom. Er is een uitlaat route van ongeveer 1,5 kilometer.

Met de camper op vakantie

Voor lange en korte vakantie

Met de camper betaald u een speciaal campertarief. Dit tarief is in 2022
€ 16,00 per nacht op basis van 2 personen excl. toeristenbelasting. Als u ervoor kiest met de camper op een veld te kamperen betaald u het normale kampeertarief.

U heeft 10 ampère stroom, een waterkraan en een eigen riool afvoer. Alle plaatsen zijn erg ruim en groen. Ze bieden voldoende comfort en ruimte om uw camper neer te zetten. Als u van plan bent om er elke dag op uit te gaan dan bieden wij u enkel de speciale camper plaatsen aan om hinder voor andere gasten te voorkomen. Bent u 55+ en komt u met de camper? Dan kunt u ook kiezen voor het levensgenietersarrangement.

 

Boek hier uw camperplaats

Gebruik al onze faciliteiten

Volop genieten

Tijdens uw verblijf met de camper op Camping Heino kunt u gebruik maken van alle faciliteiten. Zo is er onder andere een overdekt zwembad, een kleuterbad buiten, een kleine recreatieplas, een overdekte speeltuin, een centrale speeltuin, een beachvolleybalveld, jeu de boules banen en een pannakooi.

Verder is er in juni en september een activiteitenprogramma voor senioren. In de vakantieperiodes is er animatie voor kinderen. Dus vervelen is er niet bij. Het animatieteam verzorgt vele leuke activiteiten van de ochtend tot de avond. Daarnaast is er een restaurant en een snackbar. Hier kunt u terecht voor heerlijke a la carte gerechten, lunch of om gezellig te borrelen. Bij de snackbar kunt u afhaalmenu’s halen, vele snacks, patat en ijsjes.

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds