Boeken
t/m
  • Verharde camperplaatsen met gras
  • Campers toegestaan op de velden
  • Serviceplaats voor campers

Kamperen met de camper

Kamperen met de camper in Overijssel

Een camper is het ideale kampeermiddel. Naast het rondtrekken kunt u de camper ook makkelijk neerzetten en heeft u alles snel gereed voor een heerlijke nacht kamperen. Bent u op zoek naar een camping om één nacht te verblijven? Of gaat u liever een week op vakantie met de camper? Bij Camping Heino kunt u zelf uw verblijfsduur kiezen. Bovendien hebben wij dit jaar nieuwe camper plaatsen. U kunt er ook voor kiezen om op een kampeerveld te staan tussen alle andere caravans. Het is maar net waar u van houdt. In beide gevallen kunt u uw hele verblijf gebruik maken van alle faciliteiten van de camping. De camper plaatsen in Overijssel bij Camping Heino zijn rustig gelegen aan een bosrand waardoor u ultiem vakantiegevoel ervaart. Als u meer de drukte wilt opzoeken kunt u kiezen voor de kampeervelden.

Boek een camperplaats

Met de camper op vakantie

Met de camper betaald u een speciaal campertarief. Dit tarief is € 15,00 per nacht op basis van 2 personen incl. toeristenbelasting. Als u ervoor kiest met de camper op een veld te kamperen betaald u het normale kampeertarief. U heeft 10 ampère stroom, een waterkraan en een eigen riool afvoer. Alle plaatsen zijn erg ruim en groen. Ze bieden voldoende comfort en ruimte om uw camper neer te zetten. Als u van plan bent om er elke dag op uit te gaan dan bieden wij u enkel de speciale camper plaatsen aan om hinder voor andere gasten te voorkomen. Bent u 55+ en komt u met de camper? Dan kunt u natuurlijk ook kiezen voor het levensgenietersarrangement.

Talloze faciliteiten

Tijdens uw verblijf met de camper op Camping Heino kunt u gebruik maken van alle faciliteiten. Zo is er onder andere een overdekt zwembad, een kleuterbad buiten, een kleine recreatieplas, een overdekte speeltuin, een centrale speeltuin, een beachvolleybalveld, jeu de boules banen en een pannakooi. Verder is er in juni en september animatie voor senioren. In de vakantieperiodes is er animatie voor kinderen. Dus vervelen is er niet bij. Het animatieteam verzorgt vele leuke activiteiten van de ochtend tot de avond. Daarnaast is er een restaurant en een snackbar. Hier kunt u terecht voor heerlijke a la carte gerechten, lunch of om gezellig te borrelen. Bij de snackbar kunt u afhaalmenu’s halen, vele snacks, patat en ijsjes.

Brochure gratis downloaden

Download de brochure Download de brochure voor senioren en opa en oma
de camping heeft alles wat ik zoek in een camping: een lage prijs, een overdekt zwembad en elke dag animatie voor de kleintjes. - Mevr. van Dijk - gezin met klein kinderen