Boeken
t/m
  • Campers mogen op ieder veld
  • Eigen rioolafvoer op de plaats
  • Huisdieren toegestaan

Kamperen met de camper

Een camper is het ideale kampeermiddel. U kunt er makkelijk mee rond trekken. Naast het rondtrekken kunt u de camper ook makkelijk neerzetten en heeft u alles snel gereed voor een heerlijke nacht kamperen. Bij Camping Heino kunt u ook kamperen met de camper. U kunt ervoor kiezen om één nacht te verblijven maar ook meerdere nachten of weken is mogelijk. Bovendien hebben wij speciale camperplaatsen en kunt u op een kampeerveld staan tussen alle andere caravans. Het is maar net waar u van houdt.

Met de camper op vakantie

Met de camper betaald u een speciaal campertarief. Dit tarief is € 18 per nacht bij Camping Heino op basis van 2 personen incl. toeristenbelasting. Of u ervoor kiest om op de camperplaats of op een veld te staan heeft geen invloed op de prijs. U heeft 10 ampere stroom, t.v. signaal, een waterkraan en een eigen riool afvoer. Alle plaatsen zijn erg ruim en groen. Ze bieden voldoende comfort en ruimte om uw camper neer te zetten. Als u van plan bent om er elke dag op uit te gaan dan bieden wij u de speciale camperplaatsen aan om hinder voor andere gasten te voorkomen. Bent u 55+ en komt u met de camper? Dan kunt u natuurlijk ook kiezen voor het levensgenietersarrangement.

Talloze faciliteiten

Tijdens uw verblijf met de camper op Camping Heino kunt u gebruik maken van alle faciliteiten. Zo is er onder andere een overdekt zwembad, een kleuterbad buiten, een kleine recreatieplas, een overdekte speeltuin, een centrale speeltuin, een beachvolleybalveld, jeu de boules banen en een pannakooi. Verder is er in juni en september animatie voor senioren. In de vakantieperiodes is er animatie voor kinderen. Dus vervelen is er niet bij. Het animatieteam verzorgt vele leuke activiteiten van de ochtend tot de avond. Daarnaast is er een restaurant en een snackbar. Hier kunt u terecht voor heerlijke a la carte gerechten, lunch of om gezellig te borrelen. Bij de snackbar kunt u afhaalmenu’s halen, vele snacks, patat en ijsjes.

Download de brochure

Wilt u meer weten? Download dan hier de brochure van Camping Heino! Boeken kunt u altijd doen via de website of door contact met ons op te nemen via 0572-391564 en ons te mailen naar info@campingheino.nl. U kunt ons ook altijd bellen of mailen voor meer informatie.

Download de brochure Download de brochure voor senioren en opa en oma

Contactformulier

Voor vragen kunt u altijd ons contactformulier invullen en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

de camping heeft alles wat ik zoek in een camping: een lage prijs, een overdekt zwembad en elke dag animatie voor de kleintjes. - Mevr. van Dijk - gezin met klein kinderen