Rustige vakantie Overijssel
t/m

Kamperen met camper

Het kamperen met camper is helemaal hip. Een populair vervoer en vakantie middel!

Vandaag de dag zie je veel mensen kamperen met camper. De trend is dat je een vervoermiddel hebt, en een middel om vakantie te vieren. Er zijn speciale plekken voor het overnachten en kamperen met camper. Maar zeker zo leuk is het om op een camping te staan. Hier kun je prima kamperen met camper.

Wat zijn de voorzieningen op de camping?

Op Camping Heino zijn 8 speciale camper plaatsen in gericht. Maar u kunt er ook op een veld kamperen met camper. Het is wel de bedoeling dat u dan niet iedere dag met de camper het veld af gaat, omdat de grasmat kapot gereden wordt. U kunt gebruik maken van de speciale afstort plaats voor kamperen met camper. U kunt voorzieningen die de camping biedt gebruiken. Deze zijn gratis.

Steeds meer mensen hebben de camper ontdekt voor een fijne vakantie!

Kamperen met camper is steeds populairder geworden in de laatste paar jaar. De campers zijn vaak luxe ingericht met een gezellige uitstraling. Er is veel ruimte en een logische indeling. Makkelijk verplaatsbaar, doordat je alleen de luifel eraf hoeft te halen. mensen die kamperen met camper gaan naar veel verschillende plaatsen in het land. Willen veel zien in de tijd dat ze van huis zijn. Kamperen met camper is een prima alternatief.

Kunnen we eten op Camping Heino?

U kunt uitstekend eten bij de Remise van Camping Heino. Er is een restaurant waar u kunt kiezen uit een a la carte kaart, een dagmenu, of verrassingsmenu. Verder is er een snackbar de Pitstop voor de snelle hap.

Zin gekregen om met de camper er op uit te gaan, kom dan langs bij Camping Heino!

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds