Boeken
t/m

  Kamperen in september

  Als alle kinderen weer op school zitten en alle volwassenen aan het werk zijn, hebben senioren volop de tijd om te genieten. En dat doet u tijdens een maand kamperen in september bij Camping Heino. De septembermaand loopt bij ons van 28 augustus tot 30 september. In de maand september is de camping gericht op senioren. Maar wat houdt dat nu in hoor ik u denken? U kunt dagelijks gebruik maken van alle faciliteiten op de camping. Daarnaast is het restaurant en de snackbar geopend van woensdag tot en met zondag. Bovendien is er vijf dagen in de week een recreatieprogramma vol leuke activiteiten.

  Gemoedelijke sfeer

  Op de camping komen senioren allemaal met het zelfde doel: genieten van een fijne vakantie in september op Camping Heino. De velden staan helemaal vol tot nagenoeg vol dus er is altijd leven. De buren komen even helpen met het opzetten van de tent en daarna kunt u gezellig samen een kop koffie drinken en kennis maken. Maar ook tijdens de koffiebijeenkomst is dat mogelijk. Hier wordt het hele programma van de maand doorgenomen door de eigenaren. Op de velden staan picknicktafels. Eén van de leuke tradities is op veel velden dat iedereen iets meeneemt en de gasten zo ’s avond gezellig samen zitten. Daarnaast wordt er veel samen gefietst. Hartstikke leuk!

  De lady’s ride

  Plezier staat natuurlijk voorop bij alle activiteiten. Andere gasten ontmoeten, samen leuke dingen doen en herinneringen creëren. Dat dat gebeurd kan ik u met zekerheid zeggen. Zo is er ooit eens voorgevallen dat de levensgenieters (de vrouwen) ook zo graag eens in Herby de trein mee wilde. Nou dat hebben ze geweten ook. Herby is het treintje dat normaal over de camping rijdt om alle kinderen op te halen en naar het theater te brengen. Als alle vrouwen in roze kleding kwamen dan mochten ze mee met de lady’s ride. De hele Herby zat vol, na afloop werd er een borrel geschonken en bovendien werd er veel gezongen en gelachen.

  Vele activiteiten

  Andere activiteiten die zoal worden ondernomen zijn twee keer aquajoggen in de week, het bezoeken van musea, een fanatiek potje klootschieten, een fietsbingo met barbecue naderhand en elke avond wordt er jeu de boules gespeeld. De levensgenieters zorgen er zelfs zelf voor dat er een toernooi wordt georganiseerd! Komt u ook boogschieten en schiet u prijs? Prijzen zijn uiteenlopen van een grapje zoals het uitlaten van de hond van de buren tot het winnen van 10% korting of een gratis weekend! Kom langs en proef zelf de ongedwongen en gemoedelijke sfeer.

  Meer weten?

  Wil u meer weten over kamperen in september? Lees dan hier verder. U kunt uw vakantie altijd boeken via onze website. Als u liever even contact met ons op neemt kan dat door met ons te bellen op 0572-391564 of met ons te mailen via info@campingheino.nl. Wij helpen u graag!

  De camping blijkt ook een op z’n tijd bruisende plek waar gezelligheid, makkelijk contacten leggen en vriendelijkheid centraal staan. - Karten - levengenieters