Kamperen in september
t/m

Kamperen in september

Als alle kinderen weer op school zitten en alle volwassenen aan het werk zijn, hebben senioren volop de tijd om te genieten. Dat genieten doet u tijdens het kamperen in september bij Camping Heino. De septembermaand loopt bij ons van 28 augustus tot 30 september. In de maand september is de camping gericht op senioren. Maar wat houdt dat nu in hoor ik u denken? U kunt dagelijks gebruik maken van alle faciliteiten op de camping. Daarnaast is het restaurant en de snackbar geopend van woensdag tot en met zondag. Bovendien is er vijf dagen in de week een recreatieprogramma vol leuke activiteiten gericht op 55-plussers.

Voordelen van kamperen in september tijdens de nazomer:

  • Veel 55-plusser en gezelligheid, maar er is ook rust te vinden
  • Aantrekkelijk arrangement voor een lage prijs
  • 6 dagen in de week activiteiten zoals handboogschieten, fiets picknick, jeu de boules, museum bezoek en nog veel meer
Boek het september maand arrangement Boek kamperen voor 55+

Gemoedelijke sfeer

Op de camping komen senioren allemaal met het zelfde doel: genieten van een fijne vakantie in september op Camping Heino. De velden staan helemaal vol tot nagenoeg vol dus er is altijd leven. De buren komen even helpen met het opzetten van de tent en daarna kunt u gezellig samen een kop koffie drinken en kennis maken. Maar ook tijdens de koffiebijeenkomst is dat mogelijk. Hier wordt het hele programma van de maand doorgenomen door de eigenaren. Op de velden staan picknicktafels. Eén van de leuke tradities is op veel velden dat iedereen iets meeneemt en de gasten zo ’s avond gezellig samen zitten. Daarnaast wordt er veel samen gefietst. Hartstikke leuk! Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om meer op uzelf te blijven en op eigen gelegenheid de omgeving te verkennen.

Vele activiteiten

Plezier staat natuurlijk voorop bij alle activiteiten. Andere gasten ontmoeten, samen leuke dingen doen en herinneringen creëren. Met zekerheid kan ik u zeggen dat dat gaat gebeuren. Iedereen kan zich vrijblijvend opgeven voor alle activiteiten. Sommige activiteiten zijn betaald en sommige gratis. Activiteiten die zoal worden ondernomen zijn twee keer aquajoggen in de week, het bezoeken van musea, een fanatiek potje klootschieten, een fietsbingo met barbecue naderhand en elke avond wordt er jeu de boules gespeeld. De levensgenieters zorgen er zelfs zelf voor dat er een toernooi wordt georganiseerd! Komt u ook boogschieten en schiet u prijs? Prijzen zijn uiteenlopen van een grapje zoals het uitlaten van de hond van de buren tot het winnen van 10% korting of een gratis weekend! Kom langs en proef zelf de ongedwongen en gemoedelijke sfeer.

Comfort-plus plaatsen

Alle plaatsen op Camping Heino zijn comfort-plus plaatsen. Tijdens het kamperen in september is dit ideaal. Als u een maand op de camping staat of voor een aantal weken is het ideaal dat u gebruik kunt maken van het volgende:

  • Eigen tv aansluiting
  • 10 ampère stroom
  • Eigen rioolafvoer
  • koud waterkraan naast de tent
  • Mogelijkheid voor kamperen met privé sanitair. Dit is op 6 plaatsen beschikbaar.

Zo bent u van alle gemakken voorzien maar ervaart u de sfeer van het kamperen optimaal. De velden zijn erg ruim opgezet net zoals de plaatsen. De plaatsen zijn gemiddeld 120 m². Mochten de kleinkinderen langs komen kunnen ze heerlijk spelen op de speeltuin op het veld.

Download de brochure

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds