kamperen in juni - 55- plussers - kamperen in Overijssel
t/m

Kamperen in juni

Veel mensen die gaan kamperen in juni trekken eropuit naar het buitenland. Maar waarom zou u dat doen? Ook in Nederland is het lekker weer. De natuur staat volop in bloei en het is de ideale tijd om lekker te fietsen en wandelen. Juni is ook een populaire maand om op vakantie te gaan bij Camping Heino. Ondanks dat vele kinderen naar school gaan is het toch vol. De camping staat namelijk vol met actieve 55-plussers die genieten van een vakantie in Nederland.

Kamperen voor 55-plussers

55-plussers noemen wij op Camping Heino ook wel levensgenieters. De levensgenieter staat nog volop in het leven en heeft ook de tijd om in juni te kamperen. Voor senioren is juni een aantrekkelijke maand. De camping staat vol met gelijkgestemden. Op zoek naar rust maar toch ook gezelligheid. Op onze gemoedelijke camping vindt u het allemaal. Kamperen in juni is ook aantrekkelijk door het mooie weer. De omgeving van Camping Heino is prachtig om fietsend te verkennen. Iedereen die komt ontvangt op aanvraag een door ons klaargemaakt picknick pakketje. Dus zoek een mooi plaatsje in de omgeving om hiervan te genieten. Samen met andere gasten kunt u deelnemen aan de activiteiten die wij dagelijks organiseren. Wat dacht u van de dag goed beginnen met aquajoggen? Of een potje klootschieten. Dit zijn enkele activiteiten die wij organiseren. Vaak trekt u er ook met een kleine of grote groep op uit bijvoorbeeld naar een aspergeboer in de omgeving om eens een dagje mee te kijken of naar het klompenmakers museum in Luttenberg. Uit ervaring blijkt dat er vrienden voor het leven worden gemaakt.

Verrassend juni

De gemoedelijke sfeer proeft u direct bij aankomt. Gezellig met elkaar borrelen op het veld, een praatje maken met de buurvrouw als u langs de tent loopt of samen vers afgebakken broodjes halen bij de receptie. Als u aan het kamperen bent in juni zitten de kleinkinderen op school. In het weekend kunnen ze langs komen om te logeren bij opa en oma. Samen met de kleinkinderen kunt u leuke dingen doen zoals zwemmen, naar de speeltuin, de omgeving ontdekken of een rondje in Herby maken. Maar door de weeks heeft u volledig tijd voor uzelf. Een ideale combinatie voor opa en oma om te genieten van de kleinkinderen, de rust, vrienden en leuke activiteiten. Als u meer wilt weten over kamperen in de maand juni, dan kunt u rustig verder lezen!

U kunt natuurlijk ook altijd even contact opnemen met ons voor meer informatie. Bel met ons: 0572-391564 of mail met ons: info@campingheino.nl. Wij helpen u graag verder bij het zoeken van uw ideale kampeervakantie in juni.

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds