Boeken
t/m

Kamperen in juli

Regio Zuid trapt dit jaar af met de zomervakantie op 6 juli. Gevolgd door regio Noord op 13 juli en tot slot regio Midden op 20 juli. Omdat alle kinderen weken lang vrij zijn van school is juli de ideale maand om leuke dingen te doen. Kamperen in juli in Nederland is daar één van. Het is mooi weer en lekker dicht bij huis. Ideaal dus met kinderen. Nederland kent namelijk veel verschillende gebieden die allemaal iets unieks kunnen bieden. U hoeft dus niet helemaal naar het buitenland om er echt tussenuit te zijn.

Volop vermaak voor kinderen

Tijdens de vakantieperiodes staat Camping Heino volledig in het teken van de kinderen. Het recreatieteam staat zes dagen in de week klaar om leuke activiteiten te ondernemen met de kids. In de ochtend samen knutselen, ’s middags een sport en spel activiteit, om 16:00 nog een kleine activiteit en dan is de dag al bijna om. Maar ook na het eten is er val alles te doen! Om 18:30 komt Herby de trein langs die alle kinderen op pikt om naar het theater te gaan. Tot slot is er ’s avonds afwisselend een activiteit voor kinderen of volwassenen. Naast animatie zijn er vele faciliteiten waar u gebruik van kunt maken. U kunt een verfrissende duik nemen in het overdekte zwembad of bij mooi weer in de kleine recreatieplas. Verder is er een overdekte speeltuin, een centrale speelplaats met airtrampoline, beachvolleybalveld, pannakooi, skelterverhuur, jeu de boules banen en staan er speelattributen op elk veld.

Oppassen op de camping

Wij begrijpen dat het voor u als ouders zijnde niet altijd mee valt om de hele vakantieperiode van de kinderen vrij te krijgen van u werk. Natuurlijk wilt u wel dat de kinderen genieten van hun vakantie en leuke dingen doen. Vaak kunnen kinderen dan nog naar de opvang of komt er een oppas langs. Maar ook gaan de kids dan vaak naar opa en oma. Als opa en oma moeten oppassen op de kleinkinderen kunnen zij dit doen op Camping Heino. Dat vinden de kleinkinderen hartstikke leuk! Opa en oma stiekem ook. De kleinkinderen mogen gratis mee dus over de kosten hoeft u niet na te denken. Terwijl de kinderen lekker spelen kunnen opa en oma genieten van de rust of een kop koffie. Daarnaast vinden opa, oma en de kleinkinderen het vaak ook erg leuk om samen spelltejs te doen, te gaan zwemmen of de omgeving in te gaan. Samen varen in Dalfsen, naar het speelgoedmuseum in Deventer of naar het speelbos bij de Holterberg.

Verrast door de omgeving

Camping Heino ligt in de provincie Overijssel en het gebied wordt ook wel Salland genoemd. Het is een groene en zeer gastvrije omgeving. U kunt hier heerlijk fietsen en wandelen. De Hanzesteden Zwolle en Deventer liggen erg dichtbij, net als diverse natuurgebieden. Voor de kinderen zijn er diverse pretparken in de omgeving alsook leuke excursies naar de biologische varkensboerderij.

'De camping heeft prachtige faciliteiten .... Voor de kinderen een geweldige camping en zeker aan te raden!' - Familie Wiersma -