Kamperen in augustus op Camping Heino
t/m

Kamperen in augustus

Kamperen in Overijssel bij Camping Heino

Augustus is over het algemeen in Nederland een warme en zonnige maand. Net zoals in juli zijn de dagen lang en kunt u buiten heerlijk vertoeven. Ideaal camping weer dus! Heerlijk kamperen in augustus met mooi weer en ook nog eens dicht bij huis. Dat is vooral fijn voor de kinderen. Geen uren in de auto, maar wel uren speelplezier. Door de vakantie is er geen hinder van school dus kunnen de kinderen de hele week lekker op de camping blijven. Daarnaast zijn er ook nog heel veel andere kinderen om gezellig mee te spelen.

Volop vermaak

Met het mooie weer in augustus zijn er volop mogelijkheden om heerlijk buiten te zijn. Even weg van de tablet en telefoon en spelen met een bal of in de speeltuin. Niet alleen voor de kinderen is dit leuk maar ook voor ouders of opa en oma is het een verademing. Samen met vriendjes en vriendinnetjes mee in de Herby naar het theater of een potje voetballen in de pannakooi. Verder is er een overdekt zwembad met een grote glijbaan, een kleuterbad buiten en een kleine recreatieplas. Spelen doen de kids in de overdekte speeltuin of op de centrale speelplaats met airtrampoline. Volwassenen kunnen hun energie kwijt tijdens een potje beachvolleybal op het beach veld of fanatiek een potje jeu de boules spelen. Na een drukke dag schuift u aan in het restaurant of op het terras voor een heerlijk smakende maaltijd bij De Remise. Laat u verrassen door de keuken!

Gemak van accommodaties

Bij aankomst van kampeerders komen alle spullen uit de auto en caravan: de tent, de voortent, de zijlen, tuinset en noem het maar op. Kamperen in augustus betekent wel de tent opzetten met mooi weer. Al heeft het kamperen wel heel veel sfeer en is het heerlijk als alles eenmaal staat, een accommodatie heeft toch veel voordelen. Het voordeel van een accommodatie is dat u bij aankomst alleen de spullen hoeft uit te pakken en de vakantie dan direct kan beginnen. Al onze accommodaties zijn voorzien van comfortabele bedden en een tuinset. Op de camping staat een riante en moderne kampeerlodge, meerdere chalets 4 persoons en 5 persoons, verschillende stacaravans basic en basic plus en meerdere trekkershuisjes.

Download de brochure

Wilt u meer informatie? Download dan hier de brochure.

Boek snel uw vakantie via onze website of bekijk de prijzen. Wilt u meer informatie? Bel dan met ons: 0572-391564 of mail met ons: info@campingheino.nl.

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds