Boeken
t/m
  • Dagelijks aankomst en vertrek
  • Ruime plaatsen en velden
  • 6 dagen recreatie per week

Kamperen in augustus in Overijssel

Kamperen in augustus in Overijssel

Hallo kampeerder! Wilt u er nog even tussenuit dit jaar in eigen land? Dan is augustus een geschikte maand om te kamperen in Overijssel. Kamperen in augustus geeft geen garantie op mooi weer, maar de kans op mooi weer is aanhankelijk groot. Wel geeft het garantie op veel gezelligheid. Gezellig even een praatje maken met andere kampeerders op het veld of vrienden maken met de buurkinderen. Het echte campinggevoel ervaart u bij familiecamping Camping Heino. Wij zijn een kindvriendelijke, overzichtelijke en gemoedelijke camping.

Bekijk de onze kampeerarrangementen

Boek ons augustus arrangement Boek een kampeerplaats Bekijk ons opa en oma arrangement Bekijk kampeerplaatsen met privé sanitair

Waarom u bij ons aan het juiste adres bent?

  • Iedere dag is aankomst en vertrek mogelijk. Hierin zijn wij erg flexibel
  • Overdekt zwembad en overkapte speeltuin
  • Actief recreatieprogramma voor kinderen met tussendoor activiteiten voor volwassenen

Daarnaast zit u bij ons vooral goed omdat de sfeer erg persoonlijk is. Qua opzet is de camping groot en heeft het alle faciliteiten van een camping maar qua sfeer merkt u dit niet. Wij maken graag een praatje met u en ook het recreatieteam staat met volle enthousiasme klaar voor alle kinderen!

Download de brochure

Faciliteiten tijdens het kamperen in augustus

Tijdens het kamperen in Overijssel met kinderen kunt u gebruik maken van alle faciliteiten op de camping. Vervelen? Dat woord kennen wij niet. In de ochtend kunt u heerlijk vers afgebakken broodjes of brood van de bakker halen bij de receptie. Na het ontbijt een verfrissende duik in het overdekte zwembad. Verder kunnen de kinderen spelen in de overdekte speeltuin of één van de vele andere speeltuinen. Daarnaast is er een beachveld, kleine recreatieplas met zandstrand, pannakooi, airtrampoline, sportveld en wel 9 jeu de boules banen. Recreatie mag natuurlijk niet ontbreken op een familiecamping. Er is een actief recreatieprogramma. Nadat u heeft genoten van de dag, kunt u de dag afsluiten in ons a la carte restaurant. Erg kindvriendelijk aangezien de grote centrale speeltuin voor de deur ligt en u vanaf het terras of restaurant de kids in de gaten kunnen houden! Vandaar dat iedereen optimaal geniet.

Kamperen comfort plus plaatsen

Kamperen in juli in Overijssel doet u op comfort plus plaatsen bij Camping Heino. De plaatsen zijn erg ruim opgezet net zoals de velden. De plaatsen zijn door de ANWB vastgesteld om gemiddeld 120 m² per plaats. Bovendien is er op bijna ieder veld is een speeltoestel voor de kinderen aanwezig. Zo kunnen de kinderen en u volop genieten van de vakantie. Ieder plaats is voorzien van:

  • 10 ampère stroom
  • Watertappunt
  • Eigen rioolafvoer mogelijkheden
  • Wifi (tegen betaling)

De wifi is tegen betaling op uw eigen plaats. Hier heeft u immers hele sterke verbinding tegen goede prijzen. Op het centrale deel van de camping is de WiFi gratis. Verder zijn er op de camping 6 plaatsen met privé sanitair. Hier heeft u beschikking over een eigen douche, toilet en wastafel naast uw caravan.Bovendien is de wastafel is ruim genoeg om ook hier uw afwas te kunnen doen.

Bekijk de brochures
Download de brochure Download de brochure voor senioren en opa en oma

Verken de omgeving

De omgeving van Camping Heino is erg gevarieerd. Zo is het prachtig om te fietsen en te wandelen. Ook mountainbiken kan heel goed in de omgeving. Daarnaast is er voor kinderen veel te doen zoals pretparken, een speelbos en kindermusea. De Hanzesteden Zwolle en Deventer zijn ook zeker een bezoek waard. Verder zijn er veel mooie natuurgebieden in de omgeving.

Contactformulier

Voor vragen kunt u altijd ons contactformulier invullen en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Twee dagen hebben we er gestaan op de camping. Het zag er allemaal perfect uit, de grasvelden, de paden en het sanitair. - Mevrouw Ram - Gereisd met partner