Camper kopen in Overijssel
t/m

Kamperen ACSI

Vele kampeerders beschikken over een ACSI kaart. Het is een super makkelijke kaart omdat u overal voordeel krijt. Zo ook bij Camping Heino, kamperen ACSI doet u al voor € 22 per nacht. Als lid van ACSI heeft u ook het voordeel dat uw huisdier gratis verblijft op de camping. Dat maakt de vakantie pas echt compleet voor het hele gezin.

Hoe werkt de kaart?

Mocht u nog niet eerder gebruik hebben gemaakt van kamperen ACSI dan is een uitleg altijd gewenst. U kunt een camping die mee doet aan de ACSI actie herkennen aan het CC logo bij de receptie. De CampingCard ACSI werkt als volgt:

  1. zorg dat de achterkant van de kaart volledig is ingevuld. Dit is persoonsgebonden en één jaar geldig.
  2. De kaart is geldig voor 2 volwassenen, toon deze bij aankomst op de camping
  3. Bovendien profiteert u van lage tarieven in de daarvoor aangegeven periode. Op Camping Heino zijn de periodes van kamperen ACSI: 1/4 tot 25/5 & 6/6 tot 9/7 & 27/8 tot 30/9

Talloze faciliteiten

Tijdens uw vakantie op Camping Heino kunt u gebruik maken van alle faciliteiten op de camping. ’s Ochtend neemt u een frisse duik in het overdekte zwembad. Bij mooi weer kunt u ook naar de kleine recreatieplas op de camping. Verder kunt u gebruik maken van de jeu de boules banen, beachvolleybal veld, overdekte speeltuin, pannakooi, animatie en centrale speeltuin met airtrampoline. Mocht u aan het einde van de dag honger krijgen en geen zin hebben om zelf te koken, dan kunt u aanschuiven in De Remise. Bij De Remise serveren wij lunch en a la carte diner. Ook kunt u gezellig borrelen of gebak eten met een kop koffie erbij. U kunt gezellig aanschuiven in het restaurant of op het terras. Voor een snelle hap kunt u terecht bij de snackbar.

Ontdek kamperen in Overijssel

Kamperen in Overijssel is ook super gezien de prachtige omgeving. Camping Heino heeft een uitstekende ligging om activiteiten te ondernemen in Overijssel. Voor jong en oud zijn er volop activiteiten te doen. Zo zijn er pretparken, natuurparken, musea, steden en excursies te bezoeken rondom de camping. Kamperen in Overijssel brengt ook rust met zich mee. Rondom Camping Heino vindt u weilanden en boerderijen, mooie fiets- en wandelroutes en veel vogels die u toe fluiten. Proef zelf de sfeer!

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds