Boeken
t/m
 • Dagelijks aankomst en vertrek
 • Boeken zonder aanbetaling
 • Afhaalmaaltijden mogelijk

Kampeerlodge kopen

Glamping wordt een steeds bekender fenomeen. Niet alleen in Nederland, maar over de hele wereld. Ook op Camping Heino hebben wij een glamping accommodatie, namelijk de kampeerlodge. De kampeerlodge is in samenwerking met de eigenaar van Camping Heino ontwikkeld en geoptimaliseerd. Het is een erg ruime accommodatie waar buiten ook naar binnen wordt gehaald. Bovendien kunt u de grote glazen schuifdeuren open schuiven zodat het terras in verbinding staan met het woongedeelte binnen. Om het kampeergevoel te behouden zijn er veel ramen en is alles heel open. Daarnaast is het dak gemaakt van tentdoek. Echter, alle luxe van thuis is wel aanwezig in de kampeerlodge.

Investeren in een kampeerlodge

Houdt u van kamperen in luxe, maar bent u niet altijd zelf aanwezig? Dan kunt u ook kiezen om een kampeerlodge op Camping Heino te kopen en te laten plaatsen. In overleg met ons kunt u ervoor kiezen om een kampeerlodge neer te zetten. De lodge zal dezelfde uitstraling hebben als de Glamping accommodatie die er momenteel staat. In de periode dat u niet aanwezig bent, kunnen wij de accommodatie voor u verhuren. Van 1 april tot 1 oktober kan er verhuurd worden. Het kopen van een kampeerlodge 4/5 personen kost u +/- € 35.000. Dit in inclusief de hele installering en inrichting. Wilt u meer informatie over de bezetting en terugverdientijd? Dan kunt u ons altijd even bellen op 0572-391564 of mailen naar info@campingheino.nl.

Verschillende groottes en afmetingen

Het is mogelijk om drie verschillende formatie glamplodges te laten plaatsen. De drie verschillende formaten:

 • Lodge 2 / 3 personen (45 vierkante meter)
  Diepte: 7.50 meter (inclusief veranda)
  Breedte: 6 meter (binnenmaat wanden)
 • Lodge 4 / 5 personen (60 vierkante meter)
  Diepte: 10 meter (inclusief veranda)
  Breedte: 6 meter (binnenmaat wanden)
 • Lodge 7 / 8 personen (75 vierkante meter)
  Diepte: 12.5 meter (kleinere veranda)
  Breedte: 6 meter (binnenmaat wanden)

Alles is aanwezig

De kampeerlodge wordt voor u compleet geleverd als u er één koopt. De lodge is geschikt voor vijf personen.  In de lodge is een ruim woongedeelte aanwezig met een zithoek, eethoek en een open keuken. De keuken is compleet ingericht met vaatwasser, koelkast, kookplaat, magnetron, senseo apparaat en voldoende opbergruimte. Er zijn twee slaapkamers en eigen sanitair. In de badkamer is een toilet, wasbak en een ruime douche met radio. Bovendien heeft u buiten een ruim terras die u makkelijk kan betreden via de grote open schuifdeuren. Op het terras staat een loungeset en een eettafel met vijf stoelen.

Alles wat je ziet op de website over de camping heino is ook werkelijk zo, vriendelijk, behulpzaam, beleefd , super schoon, leuk amimatie team, goed onderhouden - Teunissen van Manen - Gezin met oudere kinderen