Boeken
t/m

  kampeerauto

  Steeds vaker zie je de kampeerauto op de weg in Overijssel!

  De kampeerauto is niet meer weg te denken op de Nederlandse wegen. De kampeerauto is een handig vervoer middel, en geschikt om op vakantie te gaan. De kampeerauto is van alle gemakken voorzien.

  Heeft u de kampeerauto van binnen ingezien. U blijft met open mond staan. Alles om te kamperen is aanwezig. Te beginnen met comnfortabele stoelen. Voor zowel de bestuurder als de bijrijder. Door de open verbinding naar achter is het ruim. Als je de stoelen omdraait kun je zo aan tafel schuiven. Tegenover zit een bank. U heeft zo gelijk een gezellige zithoek.

  De kampeerauto beschikt over een keuken met een driepits gasstel en een koelkastje. Genoeg kastruimte om al u voorraad op te bergen. Een toilet en douche zijn vast aanwezig. U heeft een slaapkamer met goede bedden. Alles is aanwezig in de kampeerauto. Als u op een camping komt hebt u de faciliteiten, dus u bent van alle gemakken voorzien.

  Op Camping Heino kunt u prima terecht met u kampeerauto. Er zijn speciale campeerplaatsen en u mag ook op het veld kamperen met u kampeerauto. Er komen tegenwoordig steeds meer campers. Het is een populair vakantie middel geworden. Op Camping Heino kunt u gebruik maken van alle faciliteiten, zoals, water, stroom, t.v. aansluiting. U kunt gebruik maken van het overdekte zwembad, speeltuin, en restaurant. De Remise heeft een uitstekende keuken. U kunt kiezen uit a la carte, of een dagmenu, en een drie gangen menu van de kok.

  Er is een afstortplaats aanwezig voor aan de camping voor u kampeerauto. Steeds meer gasten zijn heel tevreden met de kampeerauto als vakantie middel. Veel gasten hebben de fietsen achterop. Het is een heerlijk fietsgebied in Overijssel.