Boeken
t/m
  • Binnenzwembad
  • Kleinkinderen gratis
  • Ruime comfort+ plaatsen

Arrangementen op Camping Heino

Arrangementen bij Camping Heino in Overijssel

Voor de echte kampeerders hebben wij zes maanden in het jaar de mogelijkheid om te kamperen. Dit kan voordelig met onze kampeerarrangementen! Onze kampeerarrangementen zijn seizoensgebonden, voor senioren of om het echte Sallandse levensgevoel te ervaren. Daarnaast hebben wij ook veel arrangementen tijdens de vakanties in onze accommodaties. Kunt u ook al niet wachten om vakantie te vieren? Bekijk dan eens wat wij u allemaal bieden.

  • Binnenzwembad met 26 meter lange glijbaan en peuterbad
  • Kleine recreatieplas met zandstrandje
  • Overkapte speeltuin
  • Recreatie voor kinderen tijdens de vakanties
  • Activiteiten voor senioren in juni en september
  • Gezellig (kindvriendelijk)restaurant en snackbar

De leukste kampeerarrangementen

Gedurende het hele seizoen hebben wij verschillende kampeerarrangementen voor u. Wilt u meer weten over onze verschillende arrangementen? Bekijk dan de onderstaande arrangementen voor meer informatie:

Kamperen in Overijssel

Het echte campinggevoel beleeft u op Camping Heino. De velden zijn ruim opgezet, er is veel groen en de camping ligt midden in de natuur. Houdt u niet zo van de wekker? Wij in Heino ook niet. Daarom wordt u ’s ochtends wakker door het geluid van de vogeltjes. Daarna kunt u vers afgebakken broodjes halen bij de receptie. Vervelen hoeft u niet want er is de hele dag van alles te doen! Zo kunnen de kinderen spelen in de speeltuinen, leuke activiteiten worden georganiseerd door het animatieteam, de omgeving verkennen, op de airtrampoline of naar de kleine recreatieplas aan de overkant. Bij minder mooi weer kunnen u en de kids zich vermaken in het overdekte zwembad of in de overdekte speeltuin!

Download de brochure Download de brochure voor senioren en opa en oma

Verzorgde kampeerplaatsen

Tijdens de kampeerarrangementen verblijft u op een van onze goed onderhouden velden. De velden zijn door de ANWB vastgesteld op ongeveer 120 m2. Alle kampeerplaatsen zijn voorzien van riool op de plaats en een eigen watertappunt. Bovendien zijn voorzien van 10 Ampère (2300 watt) stroomaansluiting. Op een veld na zijn alle velden voorzien van speeltoestellen voor de kinderen. U kunt kiezen voor rustige of juist wat levendigere velden. Alle velden zijn dicht bij sanitaire voorzieningen gelegen. Op de gehele camping is de hond toegestaan.

Contactformulier

Wilt u meer weten over onze arrangementen? Dan staan wij u graag te woord. Voor vragen kunt u altijd ons contactformulier invullen en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Alles wat je ziet op de website over de camping heino is ook werkelijk zo, vriendelijk, behulpzaam, beleefd , super schoon, leuk amimatie team, goed onderhouden - Teunissen van Manen - Gezin met oudere kinderen