Speeltoestellen op de velden
t/m
Week- tot maandarrangementen
Binnenzwembad
Kleinkinderen gratis

De leukste arrangementen in Overijssel

Kamperen en accommodaties

Zes maanden in het jaar kunt u genieten van een vakantie op Camping Heino. Dit kan voordelig met onze kampeer- en accommodatie arrangementen! Onze arrangementen zijn seizoensgebonden voor gezinnen, voor senioren of om het echte rustige Sallandse levensgevoel te ervaren.

Voorjaarsarrangementen Het beste van het voorjaar

Het bestaat nog steeds en wordt misschien wel meer. De zonovergoten dagen in het voorjaar. Genieten van alle momenten met elkaar. De net geboren dieren, een zonnige dag, een duik in het overdekte zwembad of een gezellig praatje met de buren. Laten er nu ook nog eens veel vrije dagen zijn in het voorseizoen. Daar wordt u toch ook blij van? Trek er samen op uit en maak bijzondere herinneringen. Houdt u niet zo van de wekker? Wij in Heino ook niet. Daarom wordt u ’s ochtends wakker door het geluid van de vogeltjes. Kom ons bezoeken wanneer het oosten begint op te bloeien.

Logo Zoover gastbeoordeling

8.3

236 beoordelingen op Zoover

Pasen kamperen met kinderen in Overijssel

Pasen

Meivakantie in Overijssel

Meivakantie

Hemelvaart kamperen Camping Heino

Hemelvaart, Pinksteren

Pinksteren kamperen of accommodatie huren in Overijssel

Voorseizoen

Senioren maandarrangementen De leukste maand arrangementen voor 55-plussers

Arrangementen waarbij genieten, ruimte en rust voorop staan. Maar ook gezelligheid staat centraal. In april wordt u betoverd door de rust en de natuur. Al bent u geen natuurliefhebber, hier wordt u het wel. Dus kom naar buiten. Zoveel afwisselende landschappen als in Overijssel vindt u in geen enkele andere provincie.

Ook in juni en september is daar natuurlijk tijd voor. Maar tijdens deze maanden is er een activiteitenprogramma. Zoals onze gasten zeggen, hebben ze dit nog op geen enkele camping meegemaakt. Schrijf u in voor een fietstocht met picknick of fietsbingo. Of bent u meer van het handwerken en biljarten? Jeu de boules wordt hier ook fanatiek gedaan op één van onze 9 jeu de boules banen. Andere activiteiten die erg in de smaak vallen zijn handboogschieten, klootschieten, bezoek aan een musea of ambachtsberoep en de koffiebijeenkomst. Beleef zelf onze arrangementen!

 

Logo Zoover gastbeoordeling

8.3

236 beoordelingen op Zoover

Kamperen in april - Camping Heino

Ruimte voor rust

juni maand kamperen 55-plussers

Juni maand

Sallands levensgevoel kamperen voor 55 plussers in Heino

Sallands leven

September maand kamperen in Overijssel senioren

September maand

Zomerweken Kindvriendelijk met een hoofdletter 'K'

Een lach op het gezicht van uw kind. Daar draait het uiteindelijk toch om? Maar ook uw ontspanning telt mee. Een ideale vakantie voor het hele gezin in eigen land. Geen lange autoritten en de kinderen leggen makkelijk contact.

Onze kindvriendelijke camping is erg overzichtelijk waardoor de kinderen al snel de weg weten. Zo kunnen ze vrij en veilig hun eigen gang gaan.

Met de zwemtas naar het overdekte zwembad of naar de recreatie voor leuke activiteiten. Relax met het hele gezin bij de kleine recreatieplas. In de avond kunt u aanschuiven in het restaurant of langs de snackbar.

Logo Zoover gastbeoordeling

8.3

236 beoordelingen op Zoover

Airtrampoline - Camping Heino

1 week kamperen hoogseizoen

2 weken kamperen zomer hoogseizoen op Camping heino

2 weken kamperen hoogseizoen

3 weken kamperen hoogseizoen

3 weken kamperen hoogseizoen

Zomervakantie op Camping Heino in Overijssel

Zomervakantie

Levensgenieters en opa & omaGenieten voor 55-plussers

Een ontspannen vakantie waarvan iedere dag goed begint? Dan is het levensgenieters 55+ of opa en oma arrangement misschien iets voor u. Ieder ochtend krijgt u vier vers afgebakken broodjes en een wifi code voor de hele periode. Kom samen en geniet van de prachtige omgeving. Een fiets is geen overbodige luxe. Of komt u met de kleinkinderen? De vele faciliteiten zorgen voor voldoende speelplezier. Samen baantjes trekken in het zwembad of een rondje fietsen. Het hele jaar door zijn de kleinkinderen gratis!

Logo Zoover gastbeoordeling

8.3

236 beoordelingen op Zoover

Opa en oma arrangement

Opa en oma arrangement

Levensgenieters 55plus arrangement

Levensgenieters

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds