Levensgenieters 55+ - kamperen in juni
t/m
9 Jeu de boules banen
Dagelijks activiteiten
Kleinkinderen gratis
In juni activiteiten voor 50 plus Boogschieten fietstochten met BBQ en picknick en nog veel andere leuke dingen je kunt er lekker eten op het gezellige terras. - Familie Eelman - levengenieters

Kamperen in juni op Camping Heino

Kom naar Overijssel

In 2022 start de juni maand op woensdag 8 juni en eindigt op zondag 10 juli! Een maand vol leuke activiteiten, gezellig mensen, heerlijk uit eten in De Remise en hopelijk lekker weer.

Op Camping Heino staat u op mooie grote kampeervelden met plaatsen van minimaal 100m². De plaatsen zijn allemaal voorzien van 10 ampère stroom, tv aansluiting, waterkraan en eigen rioolafvoer. Bij de receptie kunt u een code kopen voor WiFi op de plaats. U bent dus van alle gemakken voorzien. Of u nu houdt van drukte en gezelligheid of juist van rust op de camping, het is er allemaal. De dag na aankomst starten we met koffie in de Remise. De eigenaren ontvangen u en vertellen wat er tijdens de maand juni allemaal te doen is. Er is gelegenheid voor vragen, ideeën en om kennis te maken met andere gasten. Inmiddels is het een traditie geworden, erg leuk. Dit is altijd een goede start van de juni maand!

De junimaand zit voor 2022 al vol. Wilt u deze maand komen kamperen, neem dan contact op om te horen  welke mogelijkheden er nog zijn. U kampeert voor slechts € 425,00 de hele maand bij ons. En kunt meedoen aan alle leuke activiteiten.

Iedere dag een activiteit

Georganiseerd door de eigenaren zelf

Iedere dag worden er activiteiten georganiseerd door de eigenaren van de camping. Bij alle activiteiten op de camping zijn ze aanwezig of komen ze tussendoor even langs. Zelfs met het klootschieten komt Toon langs om een borrel en wat fris te brengen.

Houdt u van zwemmen? Dan kunt u aqua joggen onder professionele begeleiding. In de omgeving zijn er allerlei leuke activiteiten zoals, fietstochten met een picknick, fietsbingo, bezoek aan een aspergekwekerij en uitstapjes naar musea. Op de camping organiseren we in juni altijd een jeu de boules toernooi. Iedere avond wordt er door de gasten op alle 9 banen gespeeld. De jeu de boules banen zijn ’s avonds verlicht. Klootschieten, handboogschieten, handwerken, biljarten en de muziekavond zijn ook altijd erg geliefd. Doet u mee met onze activiteiten? Alles is altijd vrijblijvend.

Fietsroutes

Vanaf de camping gaan er wel meer dan 50 fietsroutes. Naar steden, over het water, langs landerijen, door de heuvels van natuurgebieden en veel meer.

Omgeving

Over de IJssel komt u in het onmeunig mooie Overijssel. Zoals wij dat hier zeggen. Zeer gevarieerde landschappen en gebieden waar mensen u altijd welkom heten.

Restaurant

Om een hapje te eten hoeft u de camping niet te verlaten. Als wij onze gasten mogen geloven hebben zij vaak op andere campings nog niet zo lekker gegeten. Kom het proeven.

Verrassingen van de omgeving

Pak de fiets en ontdek het

Naast dat er op de camping veel te doen is, is er ook in de omgeving genoeg te ontdekken. Vergeet de fiets niet mee te nemen want deze kunt u goed gebruiken. In en rondom Heino vinden er vele activiteiten plaats. De meeste zijn goed met de fiets te bereiken. Genieten van de rust in de natuur en prachtige omgeving. Rondom Heino liggen vele gezellige dorpen en Hanzesteden. De Hanzestad Zwolle is een stad die veel aangedane wordt met de fiets. Bezoek de kas van kaat of plof neer op een terras. Na een lange fietstocht is een kop koffie of wat fris niet verkeerd toch?

Musea, kunst en cultuur vindt u veel langs de routes. Aan de vele prachtige kastelen en landgoederen die Heino en de omgeving rijk zijn ontkomt u niet. Van de landgoederen fietst u zo door naar de Lemelerberg of Sallandse Heuvelrug. Een elektrische fiets is dan wel net zo fijn.

 

Ook leuk voor u Arrangementen voor 55-plussers

Komt u liever kamperen in een andere periode? Kamperen met de kleinkinderen? Of een kortere periode? Bekijk eens onze andere arrangementen voor 55-plussers. Ieder arrangement heeft haar eigen charme. Geniet van de rust en ruimte op de camping en in de omgeving. Zoek de gezelligheid op een volle camping in juni. Vergeet de kleinkinderen niet. Zij kamperen gratis met u mee.

Logo Zoover gastbeoordeling

8.3

236 beoordelingen op Zoover

September maand kamperen

September maand

Ruimte voor rust - september maand

Ruimte voor rust

Camping Heino voor 55-plussers

Levensgenieters 55+

Opa en oma arrangement Camping Heino

Opa en oma arrangement

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds