Ons doel is uw thuisgevoel – fam van der Burg

Boeken
t/m

Juni maand

Juni maand vakantie voor senioren!

In 2019 start de junimaand op dinsdag 11 juni tot en met op zondag 14 juli!                                                        Arrangement prijs 365,00

Heerlijk kamperen in de juni maand. Van alle gemakken voorzien. Mooie grote kampeervelden van minimaal 100m2 per plaats. Houd u van drukte en gezelligheid of juist van rust, het is er allemaal. We startten de dag na aankomst met koffie in De Remise. De eigenaren ontvangen u en vertellen wat er allemaal te doen is. Er is gelegenheid voor vragen en ideeën. Inmiddels is het een traditie geworden, maar erg leuk. Gasten kunnen kennismaken met elkaar.

Dagelijks activiteiten met veel passie

Er worden iedere dag activiteiten georganiseerd door de eigenaren van de camping. Die begeleiden de activiteiten van begin tot einde. U moet denken aan aqua joggen onder professionele begeleiding, klootschieten, fietstocht met picknick, musea bezoek, muziek avond, barbecue, jeu de boules. Dit is een greep uit de vele activiteiten die er zijn.

Faciliteiten op de camping

  • Overdekt zwembad (met borrelbank)
  • Uitstekende jeu de boules banen
  • Restaurant open van woensdag tot en met zondag
  • Snackbar open van woensdag tot en met zondag
  • Wandelroute netwerk vanaf de camping
  • Iedere dag vers afgebakken broodjes en vers brood van de bakker
  • In het weekend recreatie voor de kinderen en Herby rijdt een rondje
  • Vele georganiseerde activiteiten

Ook de (klein)kinderen zijn van harte welkom

Het is in het weekend fijn om de kleinkinderen te laten komen logeren. Voor de kinderen wordt er op zaterdag geknutseld en met de middag een spel gespeeld. Om 16.00 rijdt het treintje Herby rond over de camping. Natuurlijk mogen alle kinderen mee. Ook beschikt de camping over Wifi. Zo kunt u van alles op de hoogte blijven. En leuke foto’s doorsturen naar het thuisfront.

Ook vinden er vele activiteiten plaats rondom Heino. Van folkloristisch dansen, fietstochten, doprsfeesten

Bel of mail info@campingheino.nl  0572-391564

 

In juni activiteiten voor 50 plus Boogschieten fietstochten met BB en picknick en nog veel andere leuke dingen je kunt er lekker eten op het gezellige terras. - Familie Eelman -
Contactgegevens Camping Heino
Schoolbosweg 10
8141 PX HEINO

Tel: 0572 - 391 564
E-mail: info@campingheino.nl