Boeken
t/m
Alle accommodaties zijn vol en we hebben nog een beperkt aantal kampeerplaatsen beschikbaar
 • Activiteiten voor senioren
 • Kleinkinderen gratis
 • 9 jeu de boules banen

Juni maand

Juni maand

In 2019 start de juni maand op dinsdag 11 juni en eindigt de maand op zondag 14 juli! Een maand vol leuke activiteiten, gezellig mensen, heerlijk uit eten in De Remise en hopelijk lekker weer. Dit alles tegen een arrangement prijs van € 365,00 voor de juni maand.

Op Camping Heino staat u op mooie grote kampeervelden van minimaal 100m2 per plaats. De plaatsen zijn allemaal voorzien van 10 ampère stroom, tv aansluiting, waterkraan en eigen rioolafvoer. U bent dus van alle gemakken voorzien. Of u nu houdt van drukte en gezelligheid of juist van rust op de camping, het is er allemaal. De dag na aankomst starten we met koffie in de Remise. De eigenaren ontvangen u en vertellen wat er tijdens de maand juni allemaal te doen is. Er is gelegenheid voor vragen, ideeën en om kennis te maken met andere gasten. Inmiddels is het een traditie geworden, erg leuk. Dit is altijd een goede start van de juni maand!

Dagelijks activiteiten met veel passie

Iedere dag worden er activiteiten georganiseerd door de eigenaren van de camping. Die begeleiden de activiteiten van begin tot einde. U kunt denken aan aqua joggen onder professionele begeleiding, klootschieten, fietstocht met picknick, musea bezoek, muziek avond, barbecue en jeu de boules. Dit is een greep uit de vele activiteiten die gedaan worden.

Talloze faciliteiten

 • Overdekt zwembad (met borrelbank en glijbaan)
 • Uitstekende jeu de boules banen (9 banen)
 • Restaurant open van woensdag tot en met zondag
 • Snackbar open van woensdag tot en met zondag
 • Wandelroute netwerk vanaf de camping
 • Iedere dag vers afgebakken broodjes en vers brood van de bakker
 • In het weekend rijdt Herby een rondje voor de kinderen
 • Vele georganiseerde activiteiten

Ook de (klein)kinderen zijn van harte welkom tijdens de juni maand

Het is altijd leuk als de kleinkinderen komen logeren. Niet alleen voor opa en oma, maar ook voor de kleinkinderen. De kleinkinderen zijn van harte welkom op Camping Heino en kunnen zelfs gratis blijven slapen. Van alle faciliteiten mag gebruik gemaakt worden. Daarnaast rijdt er iedere zaterdag om 16:00 een treintje, genaamd Herby, over de camping. Natuurlijk mogen alle kinderen mee en staan ze al te springen. Ook beschikt de camping over Wifi. Zo kunnen de thuisblijvers van alles op de hoogte blijven en kunnen leuke foto’s worden doorgestuurd.

Verrassingen van de omgeving

Naast dat er op de camping veel te doen is, is er ook in de omgeving veel te doen. In en rondom Heino vinden er vele activiteiten plaats. Bovendien kunt u ook genieten van de natuur en prachtige omgeving. Rondom Heino zijn erin juni dorpsfeesten, folkloristisch dansen, fietstochten, naar de asperge boerderij, korenfestivals en kunstroutes. Daarnaast is het weer aantrekkelijk om eropuit te gaan. Dus u kunt naar de steden Zwolle en Deventer. Maar ook de natuurgebieden zijn schitterend in de maand juni.

Download de brochure

Download de brochure

Zien wij u in juni? Dan kunt u boeken via de website. Houdt u er niet van om online uw vakantie te regelen maar heeft u wel interesse en wilt u meer weten? Bel met ons via 0572-391564 of met met ons via info@campingheino.nl. U bent ook altijd welkom voor een kop koffie en een rondje over de camping. Wij raden dit aan als u voor langere periode boekt. Wij hebben ook de mogelijkheid om in september een maand te kamperen gezellig met andere senioren.

In juni activiteiten voor 50 plus Boogschieten fietstochten met BB en picknick en nog veel andere leuke dingen je kunt er lekker eten op het gezellige terras. - Familie Eelman - levengenieters