9 Jeu de boules banen op Camping Heino
t/m
9 banen
's Avonds verlicht
Vooraan op de camping

9 jeu de boules banen

Houdt u ook zo van een balletje gooien? Niet zomaar een balletje, maar een jeu de boules bal. Op Camping Heino hebben wij 9 jeu de boules banen. Dagelijks speelt jong en oud een spelletje jeu de boules. Vooral bij de ouderen is het spel in trek.  In de maanden juni en september draaien de banen overuren. Dan wordt er elke avond een uur gespeeld op de banen door de levensgenieters. Er wordt zelfs een groot toernooi georganiseerd met een tent, hapjes, drankjes en muziek. Na afloop komt het hele gezelschap met z’n allen eten in De Remise.

Bent u niet zo’n hele fanatieke jeu de boules speler maar zou u het wel graag een keer doen tijdens de vakantie? Dan kunt u jeu de boules ballen ophalen bij De Remise. Hier hebben wij meerdere setjes met jeu de boules ballen en een klein balletje liggen. Voor het gebruik van de ballen hoeft u niet te betalen behalve borg. De borg bedraagt € 10,00 en die ontvangt u weer bij teruggave.

Originele wedstrijdbanen

Voor een gezonde strijd onderling

7 jeu de boules banen op Camping Heino hebben originele wedstrijdafmetingen. Daarnaast zijn er nog 2 banen met een iets grotere afmeting van 15 meter lang. Niet alleen overdag kunt u plezier beleven aan de jeu de boules banen, maar ook ’s avonds. In de avond zijn de banen namelijk verlicht. Hierdoor heeft u goed zicht om ook in het voor- en naseizoen ’s avond jeu de boules te spelen. Voor de puntentelling staan er grote telramen waarmee u alles nauwkeurig kunt bijhouden. Ook zijn er sleepmatten aanwezig om de baan weer netjes en gelijkvloers te maken.

Levensgenieters 55+

Verlichte banen

Het hele jaar door, maar vooral in juni en september, is jeu de boules populair. Om 19:00 worden er onderlinge toernooitjes gespeeld. De banen zijn dan verlicht.

Ballen te leen

Het is mogelijk om jeu de boules ballen te lenen. Altijd handig als er visite is of u heeft ze niet bij u. Deze kunt u ophalen bij De Remise of bij de receptie.

Jeu de boules toernooi

In de maand juni wordt er in samenwerking met de gasten een toernooi georganiseerd. Voor de drie winnaars is er een leuke prijs. Een hapje en drankje hoort er ook bij.

Alternatieve activiteiten

Meer dan jeu de boules

Naast jeu de boules worden er nog 2 activiteiten gespeeld op de banen. Pool XL en laddergolf. Beide klinken misschien raar in de oren. Maar als u het eenmaal gespeelt heeft bent u fan. Pool XL is het originele poolen op een pooltafel maar dan in het groot. Met een stick slaat u de ballen in de gaten van de baan. Dit speelt u in twee teams tegen elkaar.

Laddergolf komt oorspronkelijk, net zoals poolen, vanuit Amerika. U heeft een touwtje met daaraan twee ballen. Het lijken net golfballen. Iedereen heeft een eigen kleur. Op een afstand van 5 meter probeert u de ballen op de ladder te gooien. De ladder bestaat uit 3 treden. Voor iedere tree verdient u een ander aantal punten. Heeft u als eerste eenentwintig punten? Dan bent u de winnaar.

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds