Boeken
t/m
  • 's Avonds verlicht
  • 9 banen
  • Pool XL veld

Jeu de boules banen

Houdt u ook zo van een balletje gooien? Niet zomaar een balletje, maar een jeu de boules bal. Op Camping Heino hebben wij 9 jeu de boules banen. Dagelijks speelt jong en oud een spelletje je de boules. Vooral bij de ouderen is het spel in trek.  In de maanden juni en september draaien de banen overuren. Dan wordt er elke avond een uur gespeeld op de banen door de levensgenieters. Er wordt zelfs een groot toernooi georganiseerd met een tent, hapjes, drankjes en muziek. Na afloop komt het hele gezelschap met z’n allen eten in De Remise.

Originele wedstrijdbanen

7 jeu de boules banen op Camping Heino hebben originele wedstrijdafmetingen. Daarnaast zijn er nog 2 banen met een iets grotere afmeting van 15 meter lang. Niet alleen overdag kunt u plezier beleven aan de jeu de boules banen, maar ook ’s avonds. In de avond zijn de banen namelijk verlicht. Hierdoor heeft u goed zicht om ook in het voor- en naseizoen ’s avond jeu de boules te spelen. Voor de puntentelling staan er grote telramen waarmee u alles nauwkeurig kunt bijhouden. Ook zijn er sleepmatten aanwezig om de baan weer netjes en gelijkvloers te maken.

Jeu de boules materiaal

Bent u niet zo’n hele fanatieke jeu de boules speler maar zou u het wel graag een keer doen tijdens de vakantie? Dan kunt u jeu de boules ballen ophalen bij De Remise. Hier hebben wij meerdere setjes met jeu de boules ballen en een klein balletje liggen. Voor het gebruik van de ballen hoeft u niet te betalen behalve borg. De borg bedraagt € 10,00 en die ontvangt u weer bij teruggave. Als u een feestje heeft bij De Remise kunt u ook gebruik maken van de jeu de boules banen en ons materiaal. Laat dit van tevoren weten bij het bespreken van uw feestje!

Meer informatie

Download de brochure

Wilt u meer informatie over de camping? Download dan hier onze brochure voor meer informatie.

Voor al uw vragen: bel naar 0572-391564 of stuur een mail naar info@campingheino.nl.

Alles wat je ziet op de website over de camping heino is ook werkelijk zo, vriendelijk, behulpzaam, beleefd , super schoon, leuk amimatie team, goed onderhouden - Teunissen van Manen - Gezin met oudere kinderen