Kinder- en jeugdruimte op de camping in overijssel
t/m

Internet op de camping

Internet op de camping, niet meer uit ons beeld weg te denken!

Wie had gedacht dat internet draadloos zou worden en je met een laptop zou kunnen communiceren en bijvoorbeeld werken, zaken doen, spelletjes enzovoort. Tien jaar geleden was dit nog iets wat niet in de camping wereld voorkwam. Maar zoals alles tegenwoordig gaat het heel snel in de techniek. Internet op de camping is nu niet meer weg te denken. Mensen zoeken er nu een camping op uit. Als er geen internet op de camping is valt dit af.

Hoe werkt het met draadloos internet op de camping?

Als u op vakantie komt bij Camping Heino kunt u bij de receptie een inlogcode en wachtwoord kopen. Internet op de camping kunt u voor verschillende periodes kopen. Het kan voor een dag, weekend, maand of meerdere maanden. Zo kan u zelf bepalen hoelang u internet op de camping wil. Als u de code heeft ingevoerd kunt u inloggen en gebruik maken van het internet. Het is wel belangrijk dat u dit doet binnen vieren twintig uur.

Waarom is internet zo belangrijk?

Er zijn gasten die internet op de camping nodig hebben, zodat ze kunnen werken. Hun mail nazien, rekeningen betalen. Het gezin komt vakantie vieren en vader of moeder kan overdag werken via de laptop. Ideaal dus. Alles gaat door bij het gezin. Kinderen kunnen heerlijk spelen en met alle activiteiten mee doen. Er wordt bij de caravan gewerkt, en de avond is meestal voor het gezin. Maar ook kinderen vinden het belangrijk dat er internet op de camping is. Die zijn in de wereld van techniek opgegroeid. Kunnen haast niet meer zonder mobiele telefoon en internet. Het hoort in ieders leven.

Op vakantie met het gezin en toch een beetje aan het werk, boek dan bij Camping Heino!

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds