Boeken
t/m
Ook van buitenaf kunt u bij ons afhalen!
  • Glutenvrij frituren
  • Buitenterras
  • Afhaalservice en bij de snackbar eten

Snackbar

Afhalen bij de snackbar op Camping Heino

Een snackbar mag natuurlijk niet ontbreken op een camping. Wilt u lekker samen met de kinderen of kleinkinderen een frietje eten? Bij Camping Heino hoeft u daarvoor niet de camping af! Voor een snelle hap kunt u namelijk bij de snackbar terecht. Wij bakken voor u de lekkerste verse patat en snacks. U kunt afhalen of eten buiten aan op het terras. Binnen hebben wij geen eetmogelijkheid. Drankjes voor bij het eten zijn ook te bestellen. Tijdens de zonnige dagen geniet u van heerlijk softijs of hand ijs van Ola! Lekker verkoelend.

Menukaart snackbar

In de snackbar bereiden wij voor u graag patat, snacks en heerlijke menu’s. Voor de kinderen hebben we een kindermenu met patat, een snack, saus en een wisselende verrassing. Bekijk onze prijzenlijst om uw keuze vooraf al te maken.

Bekijk de prijslijst

Cootje muntjes

Niet alleen in het restaurant De Remise, maar ook in de snackbar kunt u sparen voor Cootje muntjes. Bij besteding van iedere € 10,- ontvangt u een muntje. Met de muntjes kunt u sparen voor vele leuke cadeautjes voor de kinderen, de kleinkinderen of uzelf. U kunt sparen voor bijvoorbeeld een knuffel, zadelhoesje, klok, kleurboek, drinkbeker, bordje en nog veel meer. Spaar alle Cootje artikelen!

Heerlijk gegeten bij hun restaurant de Remise, maar je kunt ook snacks/patat eten van de ook aanwezige snackpoint. - Fontijn - gegeten met gezin