Boeken
t/m
Ook vanaf buitenaf kunt u bij ons afhalen!
  • Glutenvrij frituren
  • Nu ook nieuw: Slushpuppy
  • Afhaalservice en bij de snackbar eten

Snackbar

Een snackbar mag natuurlijk niet ontbreken op een camping. Wilt u lekker samen met de kinderen of kleinkinderen een frietje eten? Bij Camping Heino hoeft u daarvoor niet de camping af! Voor een snelle hap kunt u namelijk bij de snackbar terecht. Wij bakken voor u de lekkerste verse patat en snacks. U kunt afhalen of eten buiten aan de picknicktafels. Wij verkopen ook drankjes voor bij het eten. Ook kunt u bij ons heerlijk softijs of hand ijs van Ola kopen! Lekker verkoelend tijdens de warme dagen.

Menukaart

In de snackbar bereiden wij voor u graag patat, snacks en heerlijke menu’s. Voor de kinderen hebben we een kindermenu met patat, een snack, saus en een wisselende verrassing. Bekijk onze prijzenlijst in pakket gast om uw keuze te maken.

Bekijk de prijslijst

Cootje muntjes

Niet alleen in het restaurant De Remise, maar ook in de snackbar kunt u sparen voor Cootje muntjes. Bij besteding van € 10,- ontvangt u een muntje. Met de muntjes kunt u sparen voor vele leuke cadeautjes voor de uzelf, de kinderen of de kleinkinderen. U kunt sparen voor bijvoorbeeld een knuffel, vogelhuisje, klok, kleurboek, drinkbeker of bordje. Spaar alle Cootje artikelen!

Heerlijk gegeten bij hun restaurant de Remise, maar je kunt ook snacks/patat eten van de ook aanwezige snackpoint. - Fontijn - gegeten met gezin