Snackbar op Camping Heino
t/m
Verse patat
Cootje spaarsysteem
Goede kwaliteit softijs

Afhalen bij de snackbar

Snackbar op de camping

Een snackbar mag natuurlijk niet ontbreken op een camping. Wilt u samen, met de kinderen of kleinkinderen een frietje eten? Bij Camping Heino hoeft u daarvoor niet de camping af! Voor een snelle hap kunt u namelijk bij de snackbar terecht. Wij bakken voor u de lekkerste verse patat en snacks. U kunt afhalen of buiten op het terras een plekje zoeken. Binnen hebben wij geen eetmogelijkheid. Naast patat en snacks is het ook mogelijk om een menu of salade te bestellen. Drankjes voor bij het eten worden geserveerd in flesjes. Tijdens de zonnige dagen geniet u van heerlijk softijs of hand ijs van Ola! Meer fan van een shuffle zoals we die van de McDonald’s kennen of een milkshake? Het kan allemaal. Zoek een plekje in de zon of schaduw en geniet. Dat is vakantie!

Menu en prijslijst

Bekijk al onze producten

In de snackbar bereiden wij voor u graag patat, snacks en heerlijke menu’s. Voor de kinderen hebben we een kindermenu met patat, een snack, saus en een wisselende verrassing. Bekijk onze prijzenlijst om uw keuze vooraf al te maken.

Cootje muntjes

Spaar voor leuke cadeautjes

Niet alleen in het restaurant De Remise, maar ook in de snackbar kunt u sparen voor Cootje muntjes. Bij besteding van iedere € 10,- ontvangt u een muntje. Met de muntjes kunt u sparen voor vele leuke cadeautjes voor de kinderen, de kleinkinderen of uzelf. U kunt sparen voor bijvoorbeeld een knuffel, zadelhoesje, klok, kleurboek, drinkbeker, bordje en nog veel meer. Spaar alle Cootje artikelen!

Laatste actuele informatie

Op dit moment zijn wij onze website aan het voorzien van de laatste informatie. Voor de actuele informatie willen wij u graag verwijzen naar onze pagina binnen Capfun.

Capfun Camping Heino

This will close in 0 seconds