Ons doel is uw thuisgevoel – fam van der Burg

Boeken
t/m

Groepsactiviteiten in Overijssel

Om uw feestelijke aangelegenheid in Overijssel nog leuker te maken kunt u deze combineren met geweldige groepsactiviteiten. In onze omgeving, het oosten van Nederland vind u nog veel natuur, weilanden en boerderijen. Daarom bieden wij veel buitenactiviteiten aan. Wij stellen in overleg met u graag een programma samen. Voor de hele familie zijn er leuke groepsactiviteiten bij Zaal Restaurant De Remise in Overijssel. Ook de (klein)kinderen zullen zich uitstekend vermaken in onze speeltuin terwijl u lekker aan het borrelen bent! Bovendien kunt u ook gratis gebruik maken van het overdekte zwembad, jeu de boules, speeltuin (overdekt en voor het terras) en skelters. Een geweldige dag gegarandeerd!

Hieronder vindt enkele groepsactiviteiten in Overijssel die van uw dag een groot succes kunnen maken:

Klootschieten € 3,50 p.p. (min. 10 personen)

Vanaf De Remise/Camping Heino begint u een parcours. Er is keuze uit verschillende parcours die u kunt lopen vanaf zaal-restaurant De Remise. Leg het parcours af met zo min mogelijke worpen. Ondertussen kunt u genieten van het mooie Sallandse landschap! Mocht de bal in de sloot belanden kan u hem er altijd uithalen met een hark. Dat is pas echt het Overijsselse boerengevoel. Het klootschieten duurt gemiddeld 1 tot 2,5 uur. Dit ligt maar net aan de parcours die u kiest.

Klimwand € 10 p.p. (min. 10 personen)

Op onze klimwand kunt u twee niveaus klimmen. U klimt naar boven tot een hoogte van maar liefst 9 meter! Vanaf boven heeft u een prachtig uitzicht over Camping Heino en de omgeving. Onze deskundige begeleider zorgt ervoor dat u veilig naar boven komt, maar hij/zij zorgt er ook voor dat u weer veilig beneden komt. Elke keer kunnen er 2 mensen tegelijk naar boven. Eenmaal boven op het plateau kunt u van de andere kant abseilen naar beneden. Ga de uitdaging aan! Als er genoeg tijd is kunt u beide niveaus proberen. De klimwand is gevestigd aan de overkant van de weg bij een recreatieplas. De allerkleinsten kunnen dan zwemmen of zandkastelen bouwen. Dit arrangement duurt ongeveer 1 uur.

Fietsroute Fietshuur € 6,50 per dag – E-Bike fietsen verhuur  € 17,50 per dag

Huur een fiets en ontdek de prachtige omgeving per fiets. Bij aankomst zullen de fietsen voor u klaar staan. Fiets over de vele fietsroutes die de omgeving rijk is. Nieuw is het fietsen via de fietsknooppunten die in de omgeving zijn aangelegd. Fietsen in de omgeving is zeker de moeite waard!

Tevens kunt u ook een fiets huren in combinatie met het happen en trappen arrangement. Happen en Trappen is een culinaire fietsroute van ongeveer 50 kilometer door het Sallandse landschap. U ontdekt een gebied met veel bos, water, rust, boerderijen, romantische kastelen en statige landhuizen. Een dag vol indrukken. Deze indrukken kunt u bespreken tijdens heerlijke gangen die u op verschillende locaties eet. Zo start u in Heino en eindigt u in Heino bij De Remise/Camping Heino. Andere dorpen waar u doorheen fiets en iets gaat eten zijn Raalte, Luttenberg en Heeten. Als u fietsen bij ons huurt kunt u de auto op de parkeerplaats laten staan. Na het dessert, dat u bij ons eet, kunt u de fietsen weer inruilen voor de auto.

Handboogschieten € 8 p.p. (min. 10 personen)

Proef de sfeer uit de tijd van Robin Hood en kom handboogschieten. Voor zowel oud als jong is dit een geweldige activiteit, welke enige concentratie en zelfbeheersing van de deelnemers vraagt. Vanaf 12 jaar en ouder is het mogelijk om onder begeleiding aan de activiteit deel te nemen. Handboogschieten met ballonnen is ook mogelijk. Dan horen wij dit graag vooraf. Het handboogschieten duurt ongeveer 1 uur.

Huifkartochten vanaf 15 personen

Een huifkartocht is voor de hele familie een leuke activiteit! Zit u in een rolstoel of bent u moeilijk te been? Geen probleem! U kunt gerust mee. Geniet van een heerlijke huifkartocht door de Sallandse natuur. Onderweg is er gelegenheid om te stoppen en wat te eten en drinken. Ouderwets picknicken in de prachtige natuur. Dit kunt u zelf meenemen of laten verzorgen. De koetsier van de huifkar weet vele mooie plekjes waardoor de tocht zeker een succes zal worden! De huifkartocht duurt minimaal een uur. De prijs is op aanvraag.

Pool XL tot wel 20 personen € 30,00 tot 50 personen €60

Pool XL is een gezellig spel dat u met 6 personen tot wel 20 personen kan spelen. Op een groot pool veld met 6 gaten. Net zoals poolen op een pooltafel maar dan levensgroot. Waar u moet proberen om de ballen van uw eigen team als eerste in de gaten te spelen. Iedere speler heeft een (soort van) golfclub waarmee u de ballen in de gaten moet slaan. Afhankelijk van de grootte van de groep kunt u kiezen hoe lang u gebruik wilt maken van het pool veld.

Laddergolf vanaf 6 personen € 3,50 p.p.

Een nieuw spel overgekomen vanuit Amerika wat u individueel of met een groep kunt spelen. U hoeft niet de ladder op om dit leuke spel te spelen. Het is een zeer geschikt spel voor een groep met variërende leeftijden van jong tot oud. Vraag naar de mogelijkheden. Het spel duurt ongeveer 0,5 tot 1 uur.

Kompastocht € 5 p.p. (min. 10 personen)

Tijdens de kompastocht maakt u een prachtige wandeltocht door de mooie omgeving van ‘De Veldhoek’. De tocht start bij zaal-restaurant De Remise en gaat door de bossen en over wegen en paden. De kompas coördinaten die de teamcaptain in zijn/haar boekje heeft staan en een topografische kaart zijn de enige hulpmiddelen waarmee u de route en de herkenningspunten kunt bepalen. De kompastocht duurt 2 tot 2,5 uur.

Oud Hollandse spelen € 50,00

Niets leukers dan Oud Hollandse spelen tijdens een feestje met de hele familie of een personeelsfeest. Het blijft een van de leukste groepsactiviteiten voor jong en oud in Overijssel. Daarbij kunt u deze activiteit ondernemen bij mooi en minder mooi weer. De Oud Hollandse spelen staan er de hele dag. 

Naast de groepsactiviteiten in Overijssel bieden wij natuurlijk ook geweldige arrangementen!

>> Bekijk hier onze groepsarrangementen

Contactgegevens Camping Heino
Schoolbosweg 10
8141 PX HEINO

Tel: 0572 - 391 564
E-mail: info@campingheino.nl