Boeken
t/m
  • Voor jong en oud
  • Verschillende tijdsduren
  • Binnen en buiten

Groepsactiviteiten in Overijssel

Bent u de gelukkige om een familiedag of feest te organiseren? Dan is Overijssel een prachtig gebied om uw groepsactiviteit te organiseren. In Overijssel ligt Camping Heino en op de camping vindt u Zaal/Restaurant De Remise. Hier kunt u dineren, maar er is ook een zaal voor feesten en familiedagen, personeelsuitjes en noem maar op. Bij De Remise kunt u verschillende buffetten bestellen. Bovendien is een feest niet compleet zonder een groepsactiviteit.

Groepsactiviteiten bij De Remise

Om uw feestelijke aangelegenheid in Overijssel nog leuker te maken kunt u deze combineren met geweldige groepsactiviteiten. In onze omgeving, het oosten van Nederland vindt u nog veel natuur, weilanden en boerderijen. Daarom bieden wij veel buitenactiviteiten aan. Wij stellen in overleg met u graag een programma samen. Voor de hele familie zijn er leuke groepsactiviteiten bij Zaal Restaurant De Remise in Overijssel. Ook de (klein)kinderen zullen zich uitstekend vermaken in onze speeltuin terwijl u lekker aan het borrelen bent! Bovendien kunt u ook gratis gebruik maken van het overdekte zwembad, jeu de boules, speeltuin (overdekt en voor het terras) en skelters. Een geweldige dag gegarandeerd!

Een heerlijke dag

Hieronder vindt enkele groepsactiviteiten in Overijssel die van uw dag een groot succes kunnen maken. Wij hebben verschillende activiteiten die op de camping plaatsvinden en ook activiteiten waarbij u de omgeving in trekt. Bij mooi en minder mooi weer is De Remise een geschikte locatie. Mocht u een buitenactiviteit bespreken maar het blijkt toch slecht weer te zijn, dan kunt u altijd gebruik maken van het overdekte zwembad of bijvoorbeeld de Oud Hollandse spellen.

Naast de groepsactiviteiten in Overijssel bieden wij natuurlijk ook geweldige arrangementen!

Laddergolf
Pool XL
Klootschieten
Oud hollandse spellen
Klimwand
Fietsroutes fietsen
Handboogschieten
Huifkar tocht
Alles wat je ziet op de website over de camping heino is ook werkelijk zo, vriendelijk, behulpzaam, beleefd , super schoon, leuk amimatie team, goed onderhouden - Teunissen van Manen - Gezin met oudere kinderen